To je to što me zanima!

'U vezi smo tri mjeseca, ali moj dečko ne želi spavati sa mnom'

Naš odnos me jako zabrinjava. Kakav je on i vara li me? Kakva mi je budućnost s njim i ima li on uopće neke osjećaje prema meni? Ja ga volim i ne bih mogla živjeti bez njega...
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine, 

šaljem vam fotografiju muškarca s kojim sam u vezi već oko tri mjeseca i naš odnos me jako zabrinjava. Kakav je on i vara li me? Kakva mi je budućnost s njim i ima li on uopće neke osjećaje prema meni? Ja ga jako volim i ne bih mogla živjeti bez njega.

Zanima me i zašto još uvijek nismo imali pravi odnos od kada smo zajedno. Molim vas samo mi pomozite i recite što će biti sa mnom. Unaprijed hvala na odgovorima. 

šifra: zabrinuta

Odgovor:

Analizirao sam njegovu fotografiju i vidim vrlo nestabilnu i nesigurnu osobu, puno toga krije od vas, ali sve ćete uskoro doznati. Isto tako vidim vašu naivnost, jer kod ovog čovjeka ne vidim nikakve emocije prema vama, a vi ga već volite i dali biste život za njega.

Razumijem da ste se zaljubili, ali za ljubav je potrebno dvoje. No vi ste toliko opsjednuti njime, pratite svaki njegov pokret, razgovor i gestu, što znači da ste i više nego opterećeni njime. Ne vidim da ćete ostati skupa i prekid će doći vrlo brzo. On se već sad trudi izbjegavati vas jer smatra da ste prenaporni i predosadni, tako da će pomisliti da s vama nešto stvarno nije u redu.

Vama je potreban netko drugi, s kime možete “manipulirati”. Javite mi se na broj i pošaljite svoju fotografiju da bih vam mogao konkretnije reći, ali od ove veze, nažalost, nema ništa. 

Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

Idi na 24sata

Komentari 198

  • frano4 09.02.2017.

    To znači da te dragi voli

  • joca jakarta 08.02.2017.

    kme kme

  • ewe 08.02.2017.

    Hmmm..........Čudno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare