To je to što me zanima!

Udomili smo Mimi, Živu, Maxa i mnoge druge, pomažite i dalje!

Dobri ljudi nisu imuni na patnju četveronožnih ljubimaca kojih su se prijašnji vlasnici odrekli. Ako ih želite spasiti s ulice, iz azila i od sigurne smrti udomite i vi nekoga
Vidi originalni članak

U novoj rubrici 24sata 'Udomi me' svakog dana objavljujemo oglase životinja kojima je potrebna pomoć dobrih ljudi. Sve što oni traže je krov nad glavom, malo hrane i vode te puno vaše ljubavi. Zauzvrat će vam pružiti svoju zahvalnost i iskreno prijateljstvo, a time ćete ih spasiti od sigurne smrti. Uključite se i vi u našu akciju te pružite priliku malim životinjicama da osvoje vaše srce.

Od ljubimaca čije smo oglase objavljivali udomljeno je svih šest štenaca iz "vesele šestorke", dvije bebe Ida i Ina, Max, Boxi, Živa, Iris, Dea i beba Mimi. Pomažite tim ranjivim stvorenjima i dalje!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • PetraŠerlija 10.08.2012.

    ne kupujte psa, udomite ga!

  • MAX 2010 09.08.2012.

    Od kada sam prije 3 godine "pristao "sinu na pesa u stanu ,nasmijao sam se više nego u toliko desetljeća "bez". Privikavanje, učenje dvosmjerno, problemi,bolesti ali SMIJEHA i zadovoljstva stalno i ne razmišljajte nego pokušajte (nisu vicevi -pas vas uvijek dočeka veseo i sretan)

  • no angel 09.08.2012.

    Bravo 24sata@ za ovakvu akciju. Lijepo je vidjeti da neko brine za ta nemoćna stvorenja. Trenutno imam 2 velika psa, ali jednog dana ću sigurno uzet opet iz azila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare