To je to što me zanima!

Udvostručite užitak: Orgazam je najjači između 13 i 17 sati

Poslijepodnevni seks psihološki je uzbudljiv zbog razbijanja rutine kao i osjećaja da se radi "nešto zabranjeno", a ženama pruža dvostruko dulje i jače orgazme
Vidi originalni članak

Težite li većem užitku u seksu, oslobodite svoj poslijepodnevni raspored i upustite se u vruće seanse od 13 do 17 sati, pokazala je online studija.

Prema njoj, žene upravo u to doba doživljavaju intenzivnije orgazme koje mogu trajati i do 30 sekundi, za razliku od uobičajenih koje traju od 10 do 20 sekundi, piše portal Her.

Užitak u seksu u poslijepodnevnim satima nije veći za muškarce, no definitivno će se pojačati ako primijete da su njihove bolje polovice upravo tada posebno "raspoložene".

Stručnjaci kažu kako nema znanstvenog objašnjenja zbog čega je ženski orgazam ovisan o pojedinom dobu dana, no to se može povezati s variranjem spolnih hormona. Psihološki faktor je također značajan, pa tako popodnevni seks donosi dozu novosti i razbijanja rutine, kao i osjećaja "zabranjenog voća" dok su ostali posvećeni svojim dnevnim aktivnostima.


Idi na 24sata

Komentari 58

  • MisterChe Guevara 16.04.2013.

    Uvijek sam se volio sexati po danu...sada znam zašto :D

  • Hasenfefer 16.04.2013.

    a kaj s OVnIMA kaj DELAJU CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJELI dan i nemaju vremena ni za KAVU.

  • Stevi 16.04.2013.

    istina......stvarno je jako dobro!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare