To je to što me zanima!

Ukrali torbice Louis Vuitton u vrijednosti od čak 300.000 eura

Lopovi su petoro zaposlenika zatočili kao taoce dok su utovarivali 10 paleta vrijednih torbica i kovčega, a u Louis Vuittonu sumnjaju na krivotvoritelje skupe robe
Vidi originalni članak

Na aerodromu Charles de Gaulle u Parizu lopovi su u petak navečer zavezali pet zaposlenika i ukrali torbice iz nove kolekcije Louisa Vuittona. Štetu je francuska policija procijenila na oko 300.000 eura. Iznijeli su 10 paleta skupocjenih torbi, torbica i kovčega. Francuska policija nije priopćila više detalja jer je službena istraga još u tijeku, piše Telegraph.

Ni iz ureda Marca Jacobsa, dizajnera za Louis Vuitton nije stiglo nikakvo priopćenje. Ranije ovog mjeseca Marcu Jacobsu ukrali su cijelu kolekciju za proljeće-ljeto 2012. tijekom njezina transfera iz Pariza, a ovoga puta i sve njegove torbice.

U modnoj kući Louis Vuitton sumnjaju da su njihove torbice pokradene kako bi mogle poslužiti kao predložak za jeftinije brendove.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MarkoLozovina 28.11.2011.

    Mnogima koje nose Louis Vuitton su te torbe daleko skuplje i vrijednije od glava

  • medeki 28.11.2011.

    Vrijednos torbice s maržom je možda 300 kuna, a oni nek napišu još 5 nula...uvijek će postojat budale koje će se tome divit i iosto novaca iskeširat !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare