To je to što me zanima!

Ukusna mesna štruca sa senfom

Meso namotajte pomoću folije krenuvši s dulje strane. Roladu stavite na lim obložen papirom i pecite 40 minuta. Kiselo vrhnje pomiješajte sa senfom, te dodajte češnjak. Začinite solju, paprom i mljevenom paprikom
Vidi originalni članak

Priprema:

Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva. Meso pomiješajte s krušnim mrvicama i jajima. Začinite solju, paprom i mljevenom paprikom te smjesu rasporedite po namašćenom papiru za pečenje. Kupus očistite i operite. Odrežite debele dijelove listova te ih raspodijelite po smjesi. Na njih stavite šunku i sir. Mladi luk operite i narežite. Peršin isto. Pomiješajte ga s mladim lukom i s razmrvljenim kukuruznim pahuljicama. Sve pospite po siru. Meso namotajte pomoću folije krenuvši s dulje strane. Roladu stavite na lim obložen papirom i pecite 40 minuta. Kiselo vrhnje pomiješajte sa senfom, te dodajte češnjak. Začinite solju, paprom i mljevenom paprikom. Prije kraja pečenja uklonite foliju i pecite još 5 minuta. Poslužite s umakom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

mljeveno meso - miješano 500 g, krušne mrvice 90 g, jaja 2, žličica soli, papar 0,25 žličica, mljevena paprika - slatka 0,5 žličica, kineski kupus 200 g, dimljena šunka 100 g, sir gauda 125 g, 3 mlada luka, svežanj peršina, kukuruzne pahuljice 80 g, kiselo vrhnje 250 g, senf 3 žlice, češnjak 2 režnja

KRALJICA PROLJEĆA Super recepti s jagodama: Idu u tiramisu, pavlovu, panna cottu

Broj osoba: 6

Priprema: 80 minuta

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare