Sezona kestena je od listopada do kraja prosinca. Iskoristite obilje kestena te pripremite razne slastice od pečenih ili kuhanih kestena poput torte, savijače ili kremastog moussea. Također, okušajte se u pripremi kremastoga talijanskog deserta - panna cotte. Finu kremu od vrhnja ukrasite sjeckanim voćem ili karamelom, a možete isprobati i varijantu od kokosova mlijeka.
Svinjsko meso je lako dostupno, fino i jeftino. Saznajte tajnu pripreme sočnog i mekog mesa te hrskave korice, a zatim isprobajte sočna rebarca s medom, roladu u lisnatom tijestu ili pečenu koljenicu s kiselim kupusom.
Grah je svestrana namirnica koja se odlično slaže s mnogim sastojcima. Inspirirajte se delicijama diljem svijeta te pripremite brazilski gulaš, namaz ili krumpire punjene grahom. U specijalu vam donosimo 16 recepata za slatke i slane kiflice te zalogajčiće od lisnatog ili prhkog tijesta. Meke kiflice punite nadjevom od jabuka i cimeta, maka, sira ili čvaraka. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će se svidjeti vama i vašim ukućanima.
Novi broj Skuhatćute potražite na kioscima u velikom ženskom paketu sa SuperMilom.