U novom broju gastromagazina donosimo vam ideje za pripremu najukusnijih slastica od kestena, slatke i slane kiflice te slasne recepte od graha
Ukusna svinjetina i delicije od kestena u novom Skuhatćute
Sezona kestena je od listopada do kraja prosinca. Iskoristite obilje kestena te pripremite razne slastice od pečenih ili kuhanih kestena poput torte, savijače ili kremastog moussea. Također, okušajte se u pripremi kremastoga talijanskog deserta - panna cotte. Finu kremu od vrhnja ukrasite sjeckanim voćem ili karamelom, a možete isprobati i varijantu od kokosova mlijeka.
Svinjsko meso je lako dostupno, fino i jeftino. Saznajte tajnu pripreme sočnog i mekog mesa te hrskave korice, a zatim isprobajte sočna rebarca s medom, roladu u lisnatom tijestu ili pečenu koljenicu s kiselim kupusom.
Grah je svestrana namirnica koja se odlično slaže s mnogim sastojcima. Inspirirajte se delicijama diljem svijeta te pripremite brazilski gulaš, namaz ili krumpire punjene grahom. U specijalu vam donosimo 16 recepata za slatke i slane kiflice te zalogajčiće od lisnatog ili prhkog tijesta. Meke kiflice punite nadjevom od jabuka i cimeta, maka, sira ili čvaraka. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će se svidjeti vama i vašim ukućanima.
Novi broj Skuhatćute potražite na kioscima u velikom ženskom paketu sa SuperMilom.