To je to što me zanima!

Ultimativna osveta bivšima: Šalju spoilere omiljenih serija

Svakog ponedjeljka njegova bivša bi nakratko odblokirala svoj Facebook račun i poslala mu sve spoilere iz nove epizode Igre prijestolja. Potom bi ga ponovno blokirala
Vidi originalni članak

Odavanje detalja iz filmova i serija je prešutno zabranjeno. To se ne radi. I može ući u bonton kao primjer lijepog ponašanja. No igra moći nakon prekida često je bitna i mnogi neće prezati ni pred čim. 

No sve je više ogorčenih bivših partnera koji kako-tako žele dobiti zadovoljštinu zato što su ostavljeni i na taj način se osvetiti. 

Na Redditu je bio objavljen post koji je ovu taktiku opisao savršeno, donosi CNN. 
Muškarac je prevario svoju curu s više žena. Ona je to saznala i ostavila ga. Dok su bili skupa, ona ga je upoznala sa serijom Igre prijestolja i navukao se na nju. On ne može gledati seriju u terminu emitiranja pa je gleda dan poslije tražeći dobar stream. Nakon prekida blokirala ga je na svim računima društvenih mreža.

No svakog ponedjeljka odblokirala bi ga nakratko i poslala mu sve spoilere iz nove epizode, znajući da je još nije pogledao. Nove epizode Igara prijestolja emitiraju se na TV-u nedjeljom (op.a.). Tako je on sam nije mogao blokirati i utjecati na njezino javljanje. Na Redditu je tražio pomoć.  

No ova djevojka nije jedina. Ima i onih koji su slali poruke o novim epizodama Živih mrtvaca i svim događanjima u novim StarWarsima. 
 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • AlfaVuk 11.06.2016.

    ako ne ide, ne ide.. prihvati i move forward. Kažeš samo "hvala, oprosti ako sam nešto kriv, kako ti mogu pomoći"..I to je to. Nema tu neke filozofije. Budi čovjek. Boli malko ali i to je sastavni dio života.

  • joca jakarta 09.06.2016.

    žene mogu smuvat samo muškarce ispodprosječnog IQ-ua,ja nevjerujem ženama ništa i sve šta one kažu uzimam s rezervom......

  • svejedobro 08.06.2016.

    Previše se bave bivšima. Priča završena kreni dalje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare