To je to što me zanima!

Gdje najviše želite ići? Upravo to mjesto krije pričicu o vama

Avanturisti s naprtnjačom biraju Indiju, u Meksiko idu ljudi željni dobrog provoda, Pariz je za sve ljubitelje umjetnosti, a "nepoznata" zemlja za one koji vole istraživati
Vidi originalni članak

Ako je Pariz vaša omiljena destinacija za odmor, onda zasigurno niste povjerovali stereotipima o nepristojnim Francuzima koji svako jutro jedu paštetu na baguetteu. Očarani ste njihovim načinom života i uživate u dobroj kavi. Istinski ste ljubitelj umjetnosti i veliki romantičar, ali i željni provoda u Disneylandu. Upravo je Disneyland posjećeniji i popularniji od bilo koje druge znamenitosti, uključujući i Eiffelov toranj i Louvre, pokazuje istraživanja. 

Havaji

Sunčanje na kilometarskim pješčanim plažama daleko od briga i civilizacije, idealan je odmor za vas. Najveći plus osim oceana i plaže, je i dress code. Volite jednostavnu neformalnu odjeću i veseli vas činjenica da se ne morate posebno uređivati. 

Indija

Bilo da vas je potaknula knjiga "Jedi, moli, voli" ili njihova kultura, odlazak u Indiju svakako je hrabar potez. Avanturističkog ste duha i ne bojite se egzibicija, a nisu vam ni strani loši hosteli i preživljavanje na minimalnom džeparcu. Putujete s naprtnjačom, imate omiljeni vodič, bavite se jogom te meditacijom. 

Meksiko

Iako ćete prijateljima najvjerojatnije reći da želite istražiti drvene kulture, odmor u Meksiku bit će upravo to, odmor. Vi se volite zabavljati i uživate u hrani, a domovina tekile savršeno je mjesto za to. Uživate u limbo plesu i grupnim zabavama.  

Zemlja za koji nitko od vaših prijatelja nije čuo

Živite za putovanja i skupljanje pečata u putovnici kao i za čitatelje koje redovito obavještavate o svojim pustolovinama na blogu. Želite isprobati stvarnu stranu zemlje koju posjećujete, a ne verziju za turiste. A i zabavlja vas činjenica da odlazite u zemlju koji nitko nije čuo, jer im na taj način možete dokazati koliko ste svijeta proputovali. 

Idi na 24sata