To je to što me zanima!

Unatoč rijetkom sindromu ona je odlučila pokoriti modni svijet

Manekenka i pjevačica Caitin Stickles iz Seattlea je drugačija od svih modela koji ste vidjeli. Rođena je s rijetkim sindromom "mačje oko", ali to je ne sprječava u osvajanju modnog svijeta...
Vidi originalni članak

Slavni fotograf Nick Knight pronašao je Caitin Stickles na Instagramu te ju je, zaintrigiran njezinim neobičnim izgledom, odlučio fotografirati za editorijal V Magazinea, prenosi Independent.

Caitin dolazi iz Seattlea, bavi se glumom i pjevanjem, a želja joj je pokoriti i modni svijet. Drugačije je od svih modela jer je rođena s rijetkim sindromom Schmid-Fraccaro, poznatim pod nazivom "mačje oko" zbog kojeg njeno lice izgleda deformirano.

Ljudi koji pate od ovog sindroma imaju problema sa srcem i bubrezima. Caitin to ne obeshrabruje pa su njena želja i hrabrost inspiracija mnogim fotografima i kreatorima. Istaknula je kako je njena suradnja s V Magazinom jedna od najljepših stvari koje su joj se u životu dogodile.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 3sh 17.03.2017.

    Mislim, svaka čast na umjetnosti, ali meni je ovo pomalo uznemirujuće! Imala sam noćne more, djeluje creepy. Horor. Al to je umjetnost, izvući nekakvu reakciju, valjda?

  • AC.MILAN 15.03.2017.

    ne uzevši u obzir njeno lice (koje nikako nije za model i manekenku, žao mi je cure, ali tako je), ona po ostalim segmentima nigdje ne pokazuje ljepotu i ono nešto kakva manekenka mora biti. kao prvo, prepuna je tetovaža i to u boji, kao slikovnica neka, nema grudi, nema guzice, mršava je, ali po meni i premršava, kosa očaj, modna kreacija ajme ajme i na poslijetko to lice. pa na šta je ovaj modni svijet. pojam ljepote danas je jaaaaaaaaaaaaako širok pojam i

  • MOC JE U ZNANJU 15.03.2017.

    Ok . Ako je sama sebe pronašla u toj priči neka joj bude . Ko smo mi da joj sudimo ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare