To je to što me zanima!

Uniseks moda sve je češća, kao i modni komadi koji su ekološki

Zimske kombinacije moraju biti tople i otporne na vremenske uvjete, a važno je pri kupovini paziti i na ekološke opcije koje nude različiti brendovi
Vidi originalni članak

Zimska moda stigla je na velika vrata, a u trgovinama naveliko se kupuju zimske jakne i čizme. Najvažnije je odabrati toplu odjeću i obuću koja štiti od većine vremenskih uvjeta i odolijeva čestom nošenju. Sve više brendova odlučilo je prebaciti proizvodnju na eko prihvatljivije opcije, jer je modna industrija poznata kao jedan od najvećih zagađivača. 

POGLEDAJTE  VIDEO: Moda na TTF-u

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Također, sve je češći dizajn zimskih modnih komada poput jakni, trenirki i čizama koji odgovaraju i muškarcima i ženama, pa se mogu pronaći i uniseks kolekcije. 

Jedan od brendova koji je ujedinio uniseks kolekciju i eko materijale je Timberland, čija GreenStride™ TBL Turbo obuća atraktivnog izgleda potiče na aktivnost.

- U sezoni jesen/zima 2022/2023. Timberland u fokus stavlja odjeću i obuću proizvedenu na način koji ujedno štiti i obnavljaju prirodu! Misija stvaranje zelenog planeta uz proizvode s minimalnim otiskom i utjecajem na prirodu tako se odražava na ekološkim  inovacijama u većini komada koji čine kolekciju. Od najnovije GreenStride™ obuće izrađene od obnovljivih prirodnih materijala do robusne outdoor odjeće dizajnirane za sve vremenske uvjete. Ove je  sezone sve u znaku hrabrog poteza u proizvodima koji vas štite od hladnoće, pomažu da ostanete zaštićeni te da uživate na otvorenom - pozdravio je u ime Timberlanda, store menadžer Bernardo Jernejšek. 

VRIJEDI ZA SVE NAS Kako nam odjeća daje dojam zaštite: Psihološki efekt koji olakšava svakodnevni život

Zimska kolekcija prožeta je prepoznatljivom žutom bojom, kao i bež, tamnoplavim i maslinastim nijansama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare