To je to što me zanima!

Upozorila na posljedice tehnike iscrtavanja obrva: 'Najgora pogreška koju sam napravila'

Melina Tesi je otkrila kako izgledaju njezine obrve četiri godine nakon iscrtavanja ili tehnike microblading. Iscrtane obrve su nakon nekog vremena počele mijenjati boju i ne prate više njezin prirodan oblik
Vidi originalni članak

Microblading tehnika je popunjavanje i iscrtavanje obrva, a obrvama daje punoću i dojam prirodnog izgleda. Melisa Tesi je u videu, koji je pregledan gotovo 670.000 puta otkrila kako izgledaju njezine obrve četiri godine nakon ovog tretmana. Iscrtane obrve su sada iznad njezinih prirodnih i narančaste su boje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne radite to. Najgora pogreška koju sam ikad napravila, a postupak uklanjanja je tako težak - rekla je i dodala kako je izgubila samopouzdanje te da mora šminkom prekrivati taj dio.

Prvu godinu nakon tretmana obožavala je svoje obrve, ali onda su one počele mijenjati boju. Odlučila je pustiti da obrve u potpunosti izrastu, ali iscrtane obrve više nisu bile u ravnini s njezinim prirodnim oblikom.

OD KUPKE DO TORTE Vrijeme je za jagode! Štite srce i probavu, tope kile i uljepšavaju nas. Ovo je 20 super recepata

Nakon brojnih neuspjelih pokušaja uklanjanja obrva laserskim postupkom, Melina sada ide na 'Rejuvi' - još jedan postupak uklanjanja.

@melinatesi

Don’t do it 😭 worst mistake I ever made, the removal process is so hard. ##wtfisthat ##eyebrows ##beforeandafter ##microbladedbrows ##tattooremoval ##fyp

♬ Who Want Smoke? - Nardo Wick

Njezini pratitelji su joj zahvalili što je podijelila svoje iskustvo, a bilo je i onih koji su rekli da se njima dogodilo isto nakon tretmana.

- Hvala vam što ste podijelili ovu priču. Natjerali ste me da razmislim malo - bio je jedan komentar.

Međutim, drugi su dodali da je samo pronašla krivu kozmetičarku za obrve.

BITNO JE ONO ŠTO JE TRAJNO Ključna muška osobina koja će uvijek presuditi kod žena nije ni bogatstvo, ni izgled, a ni pamet

- Više puta sam bila na ovoj tehnici i nikada mi se ništa slično nije dogodilo. Ovdje je kriva loša umjetnica i tinta. Trebali ste pronaći nekog profesionalnijeg - komentirala je jedna žena.

Melisa je odgovorila na komentar i rekla kako je pronašla najbolju kozmetičarku u svom području i kako nije u tome problem, piše Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sexy_trubadur 05.05.2021.

    samo zensko se toga moe sjetiti ..najprije pocupati sve ,a poslije ih nacrtati

  • Science of the Lambs 04.05.2021.

    Ma najbolje amputirati obrve i tetovirati si onakve kakve želite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare