To je to što me zanima!

Urbano i lepršavo donosi Kate Moss u ljetnoj Mango kolekciji

Prozračno, urbano, sportski i u stilu 60-ih glavne su odlike Mangove ovosezonske kolekcije. Puno komada koji se lako kombiniraju, a uz to ih promovira Kate Moss
Vidi originalni članak

Ona je utjelovljenje urbane, samostalne i samouvjerene žene, poručuju iz Manga i upravo zato je njihovo zaštitno lice za proljeće-ljeto 2012. Ranije su izašle fotografije sa snimanja za proljeće, a ovih dana pojavile su se i one za ljeto. Kolekcija koju Kate nosi odiše duhom 60-ih, što se posebno vidi u haljinama kroz lagane materijale te zavodljive i ženstvene krojeve. Općenito cijelom Mango kolekcijom ove sezone odiše svježina i urbanost. 

Uz ženstvene haljine dosta je i sportskih komada te etno elemenata koji se lagano kombiniraju s urbanim dodacima te tako stvaraju jednostavan, a vrlo upečatljiv styling. Novi shooting Kate je snimala u velikom studiju u sjevernom dijelu Londona, a fotografirao je Terry Richardson.

Kate Moss zamijenila je manekenku Isabeli Fontani koja je lani bila zaštitno lice Mangove kolekcije. U prijašnjim ulogama bile su Milla Jovovich, Naomi Campbell i Eva Herzigova. Haljine iz njezinog ljetnog shootinga u trgovine stižu 1. svibnja. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare