To je to što me zanima!

Usne će izgledati seksi razmažete li ruž prstima

Rumenila blagih ružičastih tonova najbolje će osvježiti lice, a mrlje na koži prikrit će hidratantna krema u koju se doda malo pudera i "shimmera"
Vidi originalni članak

Zdrava i blistava koža s toplim tonovima boje breskve glavni je trend u make upu ove sezone, kaže britanska vizažistica Pat McGrath. Poznata je po tome što stvara make up koji na ženi izgleda savršeno dotjeran i prirodan. Prema njezinim riječima, temelj svakog make upa je dobra podloga. Nakon stavljanja kreme, suvišnu masnoću treba ukloniti papirnatom maramicom. Imate li rumenilo u prahu, nasmijte se i četkicom nanesite puder dijagonalnim potezima preko jabučnih kostiju. Rumenilo u kremi na isti način utapkajte vrhovima prstiju. Pri odabiru rumenila Pat kaže da su nježni ružičasti tonovi najsigurniji izbor, a teške, smećkaste tonove treba izbjegavati. Mrlje i nesavršenosti na koži prikrit ćete ako lice namažete hidratantnom kremom u koju dodajte kap tekućeg pudera i sjajilo za lice (shimmer). Za svjetliji ten odaberite ružičastu nijansu sjaja, a za tamniji zlatnu. Želite li da vam usne izgledaju seksi, najbolje je ruž utapkati prstima, savjetuje Pat. Da bi trepavice izgledale što bujnije, prvo nanesite maskaru koja ih izdužuje, a zatim onu koja daje gustoću.

- Make up na očima nakon nekog vremena često izblijedi. Kako bi šminka bila postojana te izgledala izražajno, baš kao i na licima zvijezda u časopisima, Pat kaže da četkice kojima nanosite sjajilo na kapke prvo malo navlažite. Druga metoda je uokviriti oko mekanom olovkom, malo razmazati i staviti odgovarajuće sjenilo.

- Osnovno pravilo kojeg se drži Pat McGrath u make upu glasi: “manje je više”. Zato uz šarenu odjeću najbolje pristaje minimalistička šminka. Opuštanje je također neophodno za zdravu kožu koja je nabolja podloga za šminku. U tome će pomoći razne aromaterapijske maske za lice

Idi na 24sata

Komentari 1

  • diki 15.11.2007.

    Bilo bi joj bolje da su joj povečali mozak, možda bi tada bila pamewtnija????

Komentiraj...
Vidi sve komentare