To je to što me zanima!

Ustali na krivu nogu? Otkrili da doista ima gora strana kreveta

Službeno je potvrđeno da postoji lošija strana kreveta, koja se povezuje s kasnijim ustajanjem i mrzovoljom. Općenito, žene su sklonije neraspoloženju ujutro
Vidi originalni članak

Skačete li iz kreveta ili se iz njega vučete van nema previše veze s vašim raspoloženjem, no ima strana na kojoj ležite. Naime, postoji gora stana kreveta i to je ona desna strana madraca, pokazala je studija britanske Udruge za spavanje Sealy.

Prema njoj, oni koji spavaju na desnoj strani madraca su pesimističniji u umorniji nego povlašteni na lijevoj. Ako u krevetu spavate sami, također je bolje biti na lijevoj strani te na nju ustajati iako samci češće spavaju na desnoj, piše Daily Mail.

KOJI JE VAŠ IZBOR? Spavate s čarapama ili bez? Evo što to govori o vašem karakteru

Osim toga, studija na preko 1000 ljudi je pokazala da oni koji spavaju na desnoj strani češće kasne na posao i osjećaju se neispavano.

Prijašnje su studije pokazale da su žene, za razliku od muškaraca, češće mrzovoljne ujutro. One si u pravilu ujutro zadaju više zadataka, pa se osjećaju opterećeno već od ranog jutra.

BAREM DVA PUTA GODIŠNJE Kako očistiti madrac i izbrisati različite vrste mrlja s njega?

Idi na 24sata

Komentari 1

  • iinvidico 29.12.2020.

    Nista ne pise ima li kakvog utjecaje ustanemo li na obje noge istovremeno 🤔.. ili ako spavano na desnoj strani, a ustanemo na lijevu stranu 🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare