To je to što me zanima!

Uz malo vate, gumba i tkanine kist pretvorite u Djeda Mraza

Za izradu ukrasa možete upotrijebiti i sušene kriške naranče, limuna ili grejpa. Jednostavno narežite voće na ploške debele pola centimetra, osušite i objesite na bor
Vidi originalni članak

Jednostavan mirisni ukras možete izraditi za samo nekoliko minuta - nabockajte naranču klinčićima i ukrasite je vrpcom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za izradu ukrasa možete upotrijebiti i sušene kriške naranče, limuna ili grejpa. Jednostavno narežite voće na ploške debele pola centimetra. Stavite u pećnicu na 200°C te pecite od dva do dva i pol sata uz povremeno okretanje. Nakon toga možete ih dodatno ukrasiti vrpcama, nanizati na žicu ili upotrijebiti umjesto kuglica za bor.

U uređenju doma mogu vam pomoći i božićne čestitke koje su vam ostale od prošle godine - po vežite ih trakom i objesite kao ukras.

No možete prednju stranu čestitke sa slikom odrezati pa zalijepiti na kartonsku ploču i objesiti kao na zid ili staviti na stol u blagovaonici. Ili posprejajte papir ili karton crvenom i zelenom bojom. Na podlogu zalijepite srebrne zvijezde i pahuljice od vate ili papira i kraj bora objesite “sliku”.

Klupko do klupka i eto snjegovića

GOVORI O SEKSU Ne tako nevina pjesma: Božićni hit koji ima drugačije značenje

Tri klupka bijele vune neizostavna su u izradi ovog snjegovića. Ostale detalje, poput gumba, ruku, šešira i šala, možete izraditi od različitih materijala. Žica je idealna za izradu ruku, a može biti i simpatičan šešir.

Djed Mraz radi se od kista

Uz malo vate, nekoliko gumba i komadića tkanine soboslikarski kist možete pretvoriti u Djeda Mraza. Umjesto kista možete iskoristiti i malene metle. Djedici od stare marame izradite kapicu.

Staklo i zelenilo za ljubitelje minimalizma

STIŽU BOŽIĆNICE Koliko zarađuju autori božićnih hitova? Zamp mu platio 150 kn

Napunite usku staklenu vazu ili bocu granama s bobicama. Ili u vazu stavite zimzelene grančice s crvenim ili zlatnim mašnicama koje podsjećaju na cvijeće. Kao vaza može poslužiti i boca za vino koju ste posprejali.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare