To je to što me zanima!

Uz ovaj jednostavan trik ogulit ćete kuhano jaje za 8 sekundi

Većina ljudi kuhana jaja guli tako da malo razbije koru i odvaja je prstima, što ponekad ide lako, ali ponekad zadaje glavobolju jer bjelanjak ostaje na kori...
Vidi originalni članak

Uz ovaj odličan trik, guljenje kuhanih jaja više neće biti toliko naporno kao što se ponekad događa, recimo, ako se bjelanjak ne želi odvojiti od kore pa jaje nakon mukotrpnog guljenja izgleda kao da je došlo s prve linije obrane. Sve što trebate napraviti je u ruku uzeti jaje, udariti njime u stol i provozati ga dlanovima (kao da valjate tijesto). Kora će gotovo sama otpadati s njega.

Pogledajte u kratkom videu kako se to radi:

Idi na 24sata

Komentari 9

  • crna žena 16.01.2021.

    Domaće svježe jaje ne ogule ni najveći stručnjaci koji pišu takve savjete.

  • cicinakitu 16.01.2021.

    Ima nas hvala bogu koji jedu svjeza jaja, a svi znaju da nema nacina svjeze jaje oguliti lagano...

  • Svetac_1_1 16.01.2021.

    Za kuhanje su najbolja Arhimedova jaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare