To je to što me zanima!

Valentinovo se mrzi zbog klišeja, a voli zbog iznenađenja

Sladunjavi stihovi poput "tko je skinuo zvijezde s neba i stavio ih u tvoje oči" neće impresionirati ljepši spol, ali svakog hoće najavljeno i iščekivano iznenađenje
Vidi originalni članak

Mnogo je onih koji 14. veljače jednostavno žele preskočiti. Žene tako ništa više neće razočarati od klišeja, pogotovo ako dolazi od muškarca u kojega su ludo zaljubljene. Teško da će tada moći cijeniti prepisane stihove, poput "Tko je skinuo zvijezde s neba i stavio ih u tvoje oči". Pretvaranje da je ljubav savršena može rezultirati prevelikim očekivanjima, sumnjom u vezu, ali i dojmom da je svima drugima bolje nego vama. Muškarcima također nije ništa bolje. 

Mnogi će zamrziti taj dan jer će morati biti romantični iako to nisu - paliti svijeće po stanu i plaćati skupu večeru u uštogljenom fancy restoranu. No ako ništa ne učine, opet neće biti dobro. Zato pokušajte pronaći sredinu - otkrijte što je vama doista romantično, a opet dovoljno da zadovolji očekivanja vaše drage. U svakom slučaju, ako nikako niste sigurni, dobro je potražiti savjet njene prijateljice ili sestre. 

Vjerojatnost da sami pogodite pravi poklon, pogotovo na početku, gotovo je jednaka nuli, a želite li joj kupiti pravo seksi rublje, nikako nije dobro odmjeravati veličinu grudi djevojaka iz dućana koje imaju istu veličinu kao i vaša najdraža. Pogotovo to ona ne smije čuti. Najgore od svega što žene teško pogađaju što je pravi dar za muškarce pa možete zaboraviti sjedenje uz pivu s dečkima. Imajte na umu i da ono što je vama smiješno i zabavno poput čestitke s glupavim ovčicama na poljani neće i njoj. Ona će očekivati neki izraz ljubavi.

Pronađite svoju reprizu

Ipak, koliko god taj blagdan bio komercijalno stvoren, uvijek je lijepo imati barem jedan dan u godini kada se doista možete potruditi. Prisjetite se svih lijepih stvari koje ste prošli u vezi i razgovarajte o tome zašto se volite i uživajte u prilici da možete zajedno provoditi vrijeme. Svaki blagdan koji donosi puno slatkih proizvoda jednostavno ne može biti loša stvar, a uz to i čokolade su pravi afrodizijaci. Možete posegnuti i za kamenicama, bademima ili vinom. Probudite romantičare u sebi i priuštite svojoj dragoj nezaboravni dan u kući. Iznenađenje je najbolje što možete napraviti, a vrlo ga je važno i najaviti kako bi ga nestrpljivo iščekivao. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare