To je to što me zanima!

Vanna: Kad sam krenula solo osjećala sam se kao Kalimero

Vanna u novom broju SuperMile govori o počecima u solo vodama, glumci Filip i Pero otkrivaju detalje iz života očeva i sinova, a obitelj Arko kako proizvode licitare
Vidi originalni članak

Zvijezda nove SuperMile, koja izlazi 17. travnja, pjevačica je Ivana Vrdoljak Vanna koja je iskreno progovorila o razdoblju dok je pjevala u E.T.-ju te smatrala da je nedodirljiva i da ih svi vole.

- Kada sam otišla u solo vode, na svojoj sam koži osjetila koliko mi zapravo ljudi radi iza leđa. Osjećala sam se kao mali Kalimero - kaže poznata pjevačica te otkriva kako su joj djeca najvažnija u životu te da nikada nije imala dadilju. S godinama se dosta promijenila te naučila na vlastitim greškama. Kaže kako sada zna i zašutjeti. 

Donosimo i veliku priču o očevima i sinovima. O svom odnosu za SuperMilu progovaraju glumci Filip i Pero Juričić, pjevač Dado Topić i sinovi te kirurzi dr. Rajko i Vinko Tončić. 

Samoborska obitelj Arko od 1941. godine proizvodi licitare, a tradiciju nastavljaju i najmlađi članovi. Za svoje slasne medenjake te prekrasne licitare dobili su brojne nagrade. 

U novoj SuperMili potražite i savjete iz mode i ljepote te teme o roditeljstvu, recepte, životne priče...

Požurite po svoj primjerak jer su količine ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivanfilip 16.04.2013.

    Bila je simpatična sa svojim pjesmuljcima sve dok nije bila u nekom žiriju i tak gadila ljude...eto daj malo moći ljudima i brzo se vidi tko je tko.

  • bettyboop25 16.04.2013.

    Jedna od najlošijih pjevačica,kada je u pitanju scenski nastup.!

  • tončina 16.04.2013.

    antipatična..

Komentiraj...
Vidi sve komentare