To je to što me zanima!

Vaše ime i mjesec rođenja ključ su za otkrivanje anđela čuvara

U novom broju Astrala otkrivamo kako uz pomoć svog imena i mjeseca rođenja otkriti svog anđela čuvara. A možete pročitati i intervju s Nikolajem Stojanovim o Babi Vangi
Vidi originalni članak

Ne propustite veliki intervju s književnikom Nikolajem Stojanovim koji je osobno poznavao slavnu proročicu Babu Vangu te otkrio mnoge nepoznate detalje o njezinu nevjerojatnom životu. 

Tu su još i intervjui s Verom Čudinom i Mevludinom Duvančićem koji otkriva sve o svom daru telepatije te najpoznatijim slučajevima koji su mu se urezali u pamćenje. 

Zanima li vas zdravlje, ne propustite priču o ljekovitim receptima s jesenskim voćem, zašto nastaju te kako spriječiti glavobolje i migrene, savjete japanskog doktora za dulji život te koji su najučinkovitiji prirodni recepti za jačanje imuniteta. 

Otkrivamo i tajni život mladog Isusa Krista te sve o velikom hrvatskom svecu Leopoldu Mandiću. Saznajte i sve o paranormalnim sposobnostima mačaka i pasa te kako prevladati ljutnju. 

Naše astrologinje donose veliku mjesečnu prognozu za sve znakove zodijaka te veliki astroprofil vladajuće Vage, ali i analiziraju vrline svih znakova te što donosi Jupiter, koji je nakon 11 godina ušao u znak Škorpiona. Za kraj pročitajte Mevludinove odgovore na sva vaša pitanja. 

Novi broj Astrala potražite na svim kioscima za 16,99 kn! 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Zvončicaaaa 05.10.2017.

    Vjerujem u Anđele čuvare, vjerujem u Boga i Sveto Trojstvo ali nevjerujem u ova sranja da moje ime ili mjesec rođenja utječu na moga Anđela čuvara ili moju sudbinu. To su sranja.

  • Mira B_ 04.10.2017.

    Anđeli su oko nas.s. nama.u nama.ne tražite dokaze znakovima.imenima.pronađite ga u sebi .u svojoj dusi.slušajte "znakove' osjetom duse.tako komuniciraju .otvorite se...

  • 04.10.2017.

    do sad nisam primjetila da bih imala anđela čuvara..

Komentiraj...
Vidi sve komentare