To je to što me zanima!

Vatrogasci se skinuli za dobre svrhe: Jeste li vidjeli koalu?

Od osnutka 1993. donirali su više od tri milijuna dolara raznim dobrotvornim organizacijama diljem Australije, od onih koji brinu za bolesnu djecu do udruga za zaštitu životinja
Vidi originalni članak

Australski vatrogasci i ove godine imaju posebnu poslasticu za žene - kalendar za 2020. na kojemu izgledaju izuzetno privlačno, uostalom, kao i ranijih godina. Goli su do pasa, a zbilja imaju što pokazati, i uz svakoga je neka životinja, od štenaca i, mačića i konja do domaćih i divljih životinja. Izradili su šest različitih tematskih kalendara, a pogledati i kupiti ih možete OVDJE.

Inače, ovakve kalendare prave od 1993. godine, a za svako snimanje okupljaju se iz cijele Australije, iz urbanih dijelova zemlje, sa sela, iz oružanih i zrakoplovnih snaga te korporativnih službi za gašenje požara. Snimanje najnovijeg kalendara trajalo je tri tjedna, a sav prihod, kao i svake godine, ide u humanitarne svrhe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od osnutka 1993. donirali su više od tri milijuna dolara raznim dobrotvornim organizacijama diljem Australije, od onih koji brinu za bolesnu djecu do udruga za zaštitu životinja. Gotovo dva milijuna prikupili su u samo pet godina zbog sve veće medijske popularizacije toga što rade. Kalendare naručuju ljudi iz cijelog svijeta.

Izdvojili smo za vas nekoliko kadrova sa samog snimanja, ali i nekoliko detalja koji će krasiti novi kalendar. Uživajte!

1. Video sa kadrovima i naslovnicama za svih šest kalendara

2.

3.

4. 

5.

6.

7.

8.

9.

10. Kadrovi iz ranijih godina

11.

12.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 67

  • mihaela1000 10.10.2019.

    A kaj im trebaju sve te životinje?

  • luzery 10.10.2019.

    vec sam se prepal da ti delaju pri nami i da bum pred zenom moral skrivati sibice da nekaj ne vuzge, samo da ih dovabi pri nas 🤔

  • LayD 10.10.2019.

    Na ovom kalendaru ne trebaš ni brojeve, slike su dovoljne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare