To je to što me zanima!

Veganske i zdrave: Napravite brze palačinke od četiri sastojka

Ove palačinke idealne su za dorulak, a možete ih poslužiti s Nutellom, sladoledom ili s javorovim sirupom. Ako ste ljubitelj cimeta, možete dodati i cimet u prahu i šećer
Vidi originalni članak

Ako ste ljubitelj dobrog doručka, onda ćete zasigurno zavoljeti i palačinke za doručak. Recept za ove palačinke osim što je zdrav, idealan je i za vegane. Zvuči vam fino? Pogledajte recept.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci

Šalica višenamjenskog brašna

Laneno sjeme

Kokosovo ulje

Šalica sojinog mlijeka

Recept

Uzmite posudu i pripremite smjesu tako što ćete 10 minuta namakati 1 žlicu lanenog sjemena u 3 žlice vode. Do tada u posudu pospite 1 šalicu višenamjenskog brašna i dodajte joj 1 šalicu sojinog mlijeka. Dobro izmiješajte i dodajte smjesu od lanenog sjemena i opet umutite.

Stavite tavu na slabiji plamen i dodajte žlicu kokosovog ulja. Kada je tava zagrijana krenite peći palačinke. Poslužite ih s Nutellom, sladoledom ili s javorovim sirupom. Ako ste ljubitelj cimeta, možete dodati i cimet u prahu i šećer.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mata3000 27.09.2020.

    A da, ovo super zdravo zvuči! Počnite svako jutreko sa nutellom i šećerom i bute odmah primjetili kak ste se proširili, plus ugurati u sebe ujutro same ugljikohidrate nema gorega. Zdravo, možeš mislit..

  • 26.09.2020.

    opet manjina terorise vecinu cuj veganske pa zdrave ma nemoj treba komad mesa ubaciti izmedu dvije e to je dobro i zdravo i ukusno a ne ove splaccine veganske

Komentiraj...
Vidi sve komentare