To je to što me zanima!

Velika sam gubitnica: Sve sam imala pa onda bez svega ostala

PISMO MEVLUDIN Bila sam u Njemačkoj šest godina. Vratila sam se te živim s kćeri i unukom. Molim vas, poštovani gospodine, ima li nade za mene
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine, 

Bila sam u Njemačkoj šest godina. Velika sam gubitnica, sve sam imala i sve izgubila. Vratila sam se te živim s kćeri i unukom. Molim vas, poštovani gospodine, ima li nade za mene? Zašto ja kad vidim muškarce s plavim očima i žene koje izgledaju poput Kineskinja dobijem napadaje bijesa? Hoće li mi budućnost pružiti nešto lijepo?

šifra: ima li nade za mene

Odgovor: 

KRIVA ODLUKA? Žalim za svim: Nisam trebala poslušati savjet svoga tate...

Mnogo toga ste riskirali i doveli se u lošu poziciju, a trebali ste drugačije voditi život s obzirom na godine. Uvijek ste u nekim problemima, a sve što ste stvarali je većim dijelom nestalo. Nema tu magije ili uroka, sami ste se doveli u ovu situaciju, vezali se za pogrešne ljude. No vidim da će vam kći pomoći i da će vam objema krenuti nabolje. Vidim za dvije godine oporavak i stabilizaciju na mnogim poljima. Zdravlje vam je osrednje, radite na imunitetu. Svatko je na nešto ili nekoga osjetljiv, a vi ste, kako kažete, na ljude s plavim očima i azijatske tipove. Imate negativno mišljenje o njima, no to ne bi trebalo utjecati na vaš život i ponašanje. Pokušajte se otresti tih strahova i predrasuda. Sretno. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • škver 10.05.2020.

    Nije čudno čim se njemu obraćaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare