To je to što me zanima!

Veliki godišnji horoskop i sve prognoze vidovnjaka za 2018.

U novom broju Astrala saznajte što vas sve čeka u Novoj godini, što poznati vidovnjaci kažu što će nam se dogoditi, ali i što znače brojevi koji nam se ponavljaju u životu
Vidi originalni članak

U novogodišnjem broju Astrala tarot majstorica Vesna Burcsa, astrolog Darko Ognjenović, vidovnjakinja Iris te numerologinja Maja Eva donose svoja predviđanja i prognoze za 2018. godinu. Naša iskusna astrologinja Vlasta Pečanić napisala je veliki godišnji horoskop za sve znakove stoga saznajte što vam zvijezde pripremaju u ljubavi, poslu i zdravlju.

Ako vam se u životu često ponavljaju neki brojevi, ne propustite temu o anđeoskim brojevima i njihovim značenjima koja vam mogu pokazati pravi put za izlaz iz problema. Tu je i priča o Mihaelu, anđelu zaštitniku i velikom borcu protiv zla i straha. Za što sretnije, ugodnije, ali i ukusnije blagdane u novom broju pronađite sve o blagdanskom feng shuiju koji u dom priziva pozitivnu chi energiju mira i zdravlja, a u anđeoskoj kuharici pronađite blagdanske recepte slavne Mary Berry.

Prenosimo i davno izgubljeni intervju s najvećim inovatorom 20. stoljeća, Nikolom Teslom te objašnjavamo teoriju antropozofa Rudolfa Steinera prema kojoj se tijelo i um mijenjaju svakih sedam godina. U dijelu koji se bavi zdravljem stručnjaci i nutricionisti savjetuju kako ojačati imunitet tijekom zime, otkrivamo recepte za domaće i prirodne maske za lice, ali i recepte za inhalaciju eteričnim uljima.

Naša najpoznatija vizionarka Vera Čudina otkriva kako mjesec rođenja definira naše vrline i mane, a Mevludin daje odgovore na sva vaša pitanja.

Astral je na kioscima od četvrtka, 30. studenog po cijeni od 16,99 kn.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 01.12.2017.

    ne vjerujem im ja ništa

  • black_cat 01.12.2017.

    odmah sad trčim na kiosk....sve sami renomirani vidovnjaci....a sve to za samo 16,99 kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare