To je to što me zanima!

Veliki super tjedan 24sata: Svim čitateljima darujemo kuharice, prilog o dijabetesu i pšenicu

NE PROPUSTITE U ponedjeljak darujemo slanu kuharicu za blagdane, u utorak božićnu pšenicu za sv. Luciju, u srijedu prilog u kojem otkrivamo sve o dijabetesu, a u četvrtak donosimo slatku kuharicu
Vidi originalni članak

Sljedeći tjedan sve čitatelje 24sata očekuje veliki super tjedan u 24sata. Već u ponedjeljak, 12. prosinca svi čitatelji na dar dobivaju Božićnu kuharicu sa najboljim slanim receptima. Donosimo recept za najsočniju puricu, otkrivamo kako pripremiti preukusnu roladu od odojka i isprobajte naše recepte za najfiniji bakalar ili brudet. Osim toga, pretplatnici u SMS natječaju mogu osvojiti pregaču uz koju će isprobavanje recepata biti još i bolje!

U utorak, 13. prosinca svim čitateljima darujemo božićnu pšenicu za blagdan sv. Lucije, ali pretplatnici mogu osvojiti medaljon sv. Lucije u SMS natječaju.

Ne propustite tiskano izdanje 24sata u srijedu, 14. prosinca jer tada donosimo veliki prilog o dijabetesu. U njemu naši stručnjaci otkrivaju sve o ovoj bolesti, a donosimo i fenomenalne recepte za dijabetičare. Otkrivamo i top vježbe za njih te donosimo priče ljudi koji se bore sa šećernom bolesti.

U četvrtak, 15. prosinca svi čitatelji na dar dobivaju fenomenalnu Božićnu kuharicu sa slatkim receptima. Isprobajte ih i zadivite ukućane sa svojim slastičarskim umijećem.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare