To je to što me zanima!

Veliki tjedni horoskop: Djevicu čeka važno putovanje, a Vagu ljubavne drame i mirenja

Bikovi će se osjećati ugodno u svojoj koži pa će pažnju posvećivati izgledu, Blizanci će doći u iskušenje vjernosti, ali će se ipak povući, dok će se Djevice riješiti spona i poteškoća
Vidi originalni članak

Ovan

Posao: Iako ste neprestano u pokretu i okruženi ljudima, duboko u sebi trebate odmora i samoće. Neke odluke pokušajte donijeti sami, bez uplitanja i savjetovanja drugih. Pazite što govorite pred drugima.

Ljubav: U postojećoj vezi ili braku suočit ćete se s novom odgovornosti, no tim zadacima pristupat ćete sa žarom i svježinom. Samcima Ovnovima ovi dani donose poznanstvo koje će se bazirati na prijateljstvu, a poslije će doći i do obostranih osjećaja.

Zdravlje: Redovito kretanje i aktivan način života,bit će formula za dobro raspoloženje i još bolje zdravlje. Stoga nemojte pokleknuti u borbi protiv malodušja i lošeg raspoloženja. Okružite se dobrim i dragim ljudima.

Najbolji dan: 8. siječnja

Najlošiji dan: 13. siječnja

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik

Posao: Planeti navješćuju tjedan pozitivnih pomaka na planu posla i karijere Bikova. Počet će se realizirati situacije i planovi koji se, usprkos njihovoj osmišljenosti i utemeljenosti, nisu pomicali s mrtve točke.

Ljubav: Morat ćete se suočiti sa sobom, s partnerom i realnim činjenicama pred kojima biste najradije zatvorili oči. Teško ćete pronalaziti prave riječi da partneru opišete što vas muči i odbija od njega. Možda je to samo zasićenost svakodnevicom.

ŠTO VAS ČEKA? Veliki financijski horoskop za 2023.: Ovan će zarađivati lakše, a Ribe čeka stabilizacija...

Zdravlje: Osjećat ćete se ugodno u svojoj koži pa ćete mnogo pažnje posvećivati svom fizičkom izgledu. Godit će vam intenzivniji društveni život koji će dobro djelovati na vaše raspoloženje. Ipak, pripazite na grlo i sinuse.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 9. siječnja

Blizanci

Posao: Odložite važnije poslovne kontakte i odluke, budite oprezni u sklapanju novih poslovnih suradnji. Zadržite se na uobičajenim zadacima za koje unaprijed znate da ćete ih uspješno obaviti.

Ljubav: Mnogi od vas sretno su zaljubljeni. Kod nekih Blizanaca se radi o vezi na daljinu, no izljevi osjećaja preko mail - poruka ili telefona,nadoknađuju manjak fizičkog kontakta. Čak će i vezani doći u iskušenje nevjere, ali će se u posljednji trenutak povući.

Zdravlje: Glavni razlog vašeg lošeg raspoloženja i nervoze bit će brojne poslovne obaveze. Pronađite neki adekvatan način za rješavanje stresa. Pripazite se prehlada i viroza – odležite bolest da se ne zakomplicira!

Najbolji dan: 13. siječnja

Najlošiji dan: 12. siječnja

Rak

Posao: Rakovi izbjegavajte partnerstva i poslove koji uključuju javnost jer će mogućnost razočaranja, kritika i novčanih gubitaka biti povećana. Pomnije rasporedite prihode i izbjegavajte nepotrebne troškove.

Ljubav: Kamen spoticanja u ljubavnim vezama prvenstveno će biti vaša zaokupljenost poslom i pretjerano izbivanje iz kuće. Nezadovoljstvo druge strane moglo bi eskalirati u vidu svađe, no otvorenim razgovorom uspjet ćete raščistiti većinu problema.

Zdravlje: Pad imuniteta pogodovat će razvoju mnogih bolesti. Ojačajte otpornost organizma uzimanjem dodatnih mineralno - vitaminskih preparata. Probava i živci su vam osjetljivi, treba vam zdrava hrana i dobar odmor.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 14. siječnja

Lav

Posao: Bavite li se ekonomijom ili osiguranjem, odnosno ako na bilo koji način raspolažete novcem drugih, ovo će biti vaš tjedan uspjeha. Ostali Lavovi će uživati priličnu naklonost šefova i utjecajnih pojedinaca.

Ljubav: Svu vašu pozornost zaokupit će karizmatična i inteligentna, ali i tajanstvena osoba. Njene namjere bit će vam nejasne, što će vas još više privlačiti. Snažna obostrana kemija navest će vas na upuštanje u flert, unatoč upitnoj budućnosti vašeg odnosa.

Zdravlje: Česte glavobolje i problemi s nesanicom otežavat će vam život. Izbjegavajte neumjereno konzumiranje kave i alkohola, a prije spavanja dobro prozračite spavaću sobu. Redovito kontrolirajte tlak.

Najbolji dan: 8. siječnja

Najlošiji dan: 10. siječnja

POGLEDAJTE ZNAJU LI HRVATI KOLIKO KOŠTAJU NAMIRNICE U EURIMA

Djevica

Posao: Iskoristite svoju moć uvjerljivosti i argumenata u onim stvarima gdje to još donedavno niste uspijevali. Dobro ćete se koncentrirati, pamtiti, pisati i stvarati. Djevice, moguć je i odlazak na važno putovanje.

Ljubav: Riješit ćete se spona i teškoća. Moći ćete se neometano prepustiti ljubavi, zovu tijela i putenim užicima. Bračni ćete odnos oživjeti novom inicijativom, strašću i erotskim uzbuđenjem. Predložite partneru putovanje koji će osvježiti vašu vezu.

Zdravlje: Zahvaljujući dobroj formi bit ćete iznimno aktivni, a u sportu i ostalim fizičkim aktivnostima pronalaziti veliko zadovoljstvo. Zanimat će vas alternativna medicina u kojoj ćete naći lijek za svoje boljke.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 9. siječnja

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI? Veliki horoskop zdravlja za 2023.: Rak bi trebao više vježbati, a Lav napraviti detoks

Vaga

Posao: Teško ćete se koncentrirati i još teže nalaziti motivaciju za sve zadatke pred vama. Odgađat ćete poslove do posljednjeg trenutka pa će kašnjenja i lažne isprike postati dio vaše svakodnevice.

Ljubav: Ako ste se posvađali s partnerom i mislite da za vas dvoje više nema nade, okrenite njegov telefonski broj. Shvatit ćete koliko ste bili u krivu i koliko ste neke stvari preuveličali. Vage samci, naklonjena Venera vas podržava u sklapanju novih poznanstava!

Zdravlje: Skrivene slabosti i tihi simptomi neka vas potaknu na veću brigu o sebi. Obavite sistematski pregled, osobito ako se neke tegobe stalno ponavljaju i ne prolaze. Pripazite što jedete – slatko i masno vam štete!

Najbolji dan: 13. siječnja

Najlošiji dan: 12. siječnja

Škorpion

Posao: Ako je vaš posao vezan uz sport ili neku vrstu umjetničke djelatnosti, pred vama je tjedan uspjeha i dobivanja zasluženih priznanja. Izvrsno ćete se snalaziti i u najkompliciranijim situacijama.

Ljubav: Tolerancija i fleksibilnost, bit će ključ ljubavnog zadovoljstva Škorpiona. Uskratite li ih jedno drugome, ovi dani zasigurno neće odisati skladom. Dogodi li vam se raskid veze, svi su izgledi da ćete se pomiriti i nastaviti odnos s još većim entuzijazmom.

Zdravlje: Žene bi trebale obratiti mnogo pozornosti na zaštitu mjehura i jajnika, budući da će im upravo to biti osjetljiva područja. No zdravlje vam neće stvarati veće probleme pa ćete sve poremećaje lako sanirati.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 9. siječnja

Strijelac

Posao: Puni radnog elana i entuzijazma, u svaki ćete zadatak unositi dio sebe. Umjetnici, javne osobe i sportaši Strijelci mogu očekivati pojačan interes ulagača i sponzora. Mnogi među vama će početi bolje zarađivati.

Ljubav: Osjetit ćete da je vrijeme za konkretnu akciju, da ste spremni ulagati u postojeću vezu, u obiteljske odnose ili u novi, ozbiljni ljubavni početak. Samci, otvorite se, ne zaboravite na druženja i zabavu. Baš sada možete upoznati nekog osobitog.

Zdravlje: Povoljno je razdoblje za promjenu frizure i obnovu garderobe. Više brige vodit ćete i oko prehrane te se zdravije hraniti. Oni koji su osjetljivijeg zdravlja, mogli bi dobiti novu terapiju koja ih vodi izlječenju.

Najbolji dan: 10. siječnja

Najlošiji dan: 12. siječnja

Jarac

Posao: Smisao za praktično i fokusiranost na zarade, donijet će rezultate Jarcima. Realizirat će se očekivana ili obećana pomoć poslovnih partnera, a zastoji u komunikaciji ili na planu poslovnih pregovora će nestati.

Ljubav: Odnos s partnerom je stabilan pa ćete se manje zamarati sumnjama. Odlično ćete se sporazumijevati oko svih bitnih životnih pitanja. Samcima savjetujemo što više izlazaka i druženja, jer će im aktivniji način života pružiti priliku za novo poznanstvo.

Zdravlje: U zavidnoj ste kondiciji pa je razdoblje idealno za vježbanje i skidanje suvišnih kilograma. Bit ćete odlične koncentracije i psihički vrlo jako i izdržljivi. Sve napore, pa i stres, jako dobro ćete podnositi.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 14. siječnja

Vodenjak

Posao: Morat ćete imati mnogo strpljenja kako biste ostali mirni na sve naredbe i upute vaših poslodavaca. Ljutit će vas što morate raditi poslove koji nisu u opisu vašeg radnog mjesta. Prilagodite se, bit će i prilika za napredovanje.

Ljubav: Uživat ćete u izlascima, a osobito u upoznavanju novih i zanimljivih osoba. Ovo je razdoblje idealno za samce koji to više ne žele biti; udvarat će vam se osobe za koje nikada ne biste rekli da ste njihov tip. Bračni odnosi Vodenjaka puni su razumijevanja.

Zdravlje: Redovita tjelovježba pomoći će vam da održite kondiciju, osobito ako na poslu mnogo sjedite za računalom. No zdravlje vam neće biti loše, čak štoviše, u razdoblju ste ojačane psihofizičke spreme.

Najbolji dan: 13. siječnja

Najlošiji dan: 8. siječnja

Ribe

Posao: Komunikativni i sposobni da iz svake situacije izvući najbolje, bit ćete jedan od najzapaženijih djelatnika u svom okruženju. Ništa vam neće biti teško, svesrdno ćete pomagati svakome tko zatreba vašu pomoć

Ljubav: Ako se iznenada sjetite neke situacije koja je između vas i partnera već bila predmetom svađe, ponovnim analiziranjem istog nećete ništa postići. Nadrastite nepotrebnu ljubomoru i sumnjičavost jer vaša veza sasvim dobro napreduje.

Zdravlje: Dobro ste, ali rasipani na nekoliko strana. Iscrpljujete se, pa stanite malo na loptu i odmorite. Stručna će vam masaža pomoći da se riješiti napetosti u leđima. Ribe, spavajte na tvrđem madracu.

Najbolji dan: 14. siječnja

Najlošiji dan: 12. siječnja

PROGNOZE ZA 2023. Veliki godišnji horoskop: Ribe očekuju novi počeci, a Bikovi će napokon riješiti sve probleme

Idi na 24sata

Komentari 30

  • fanat 08.01.2023.

    Najbolje mi ostat ovaj tjedan doma i pisat komentare😂😂

  • Lollica31 08.01.2023.

    Juuhu..nakon najlosijeg dolazi najbolji dan 😁

  • BabaYaga 08.01.2023.

    Uspješni poslovni tjedan, e to mi treba 📶✌️

Komentiraj...
Vidi sve komentare