Obavijesti

Lifestyle

Komentari 30

Veliki tjedni horoskop: Djevicu čeka važno putovanje, a Vagu ljubavne drame i mirenja

Veliki tjedni horoskop: Djevicu čeka važno putovanje, a Vagu ljubavne drame i mirenja
5

Bikovi će se osjećati ugodno u svojoj koži pa će pažnju posvećivati izgledu, Blizanci će doći u iskušenje vjernosti, ali će se ipak povući, dok će se Djevice riješiti spona i poteškoća

VIDEO

Ovan

Posao: Iako ste neprestano u pokretu i okruženi ljudima, duboko u sebi trebate odmora i samoće. Neke odluke pokušajte donijeti sami, bez uplitanja i savjetovanja drugih. Pazite što govorite pred drugima.

Ljubav: U postojećoj vezi ili braku suočit ćete se s novom odgovornosti, no tim zadacima pristupat ćete sa žarom i svježinom. Samcima Ovnovima ovi dani donose poznanstvo koje će se bazirati na prijateljstvu, a poslije će doći i do obostranih osjećaja.

Zdravlje: Redovito kretanje i aktivan način života,bit će formula za dobro raspoloženje i još bolje zdravlje. Stoga nemojte pokleknuti u borbi protiv malodušja i lošeg raspoloženja. Okružite se dobrim i dragim ljudima.

Najbolji dan: 8. siječnja

Najlošiji dan: 13. siječnja

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik

Posao: Planeti navješćuju tjedan pozitivnih pomaka na planu posla i karijere Bikova. Počet će se realizirati situacije i planovi koji se, usprkos njihovoj osmišljenosti i utemeljenosti, nisu pomicali s mrtve točke.

Ljubav: Morat ćete se suočiti sa sobom, s partnerom i realnim činjenicama pred kojima biste najradije zatvorili oči. Teško ćete pronalaziti prave riječi da partneru opišete što vas muči i odbija od njega. Možda je to samo zasićenost svakodnevicom.

Veliki financijski horoskop za 2023.: Ovan će zarađivati lakše, a Ribe čeka stabilizacija...
Veliki financijski horoskop za 2023.: Ovan će zarađivati lakše, a Ribe čeka stabilizacija...

Zdravlje: Osjećat ćete se ugodno u svojoj koži pa ćete mnogo pažnje posvećivati svom fizičkom izgledu. Godit će vam intenzivniji društveni život koji će dobro djelovati na vaše raspoloženje. Ipak, pripazite na grlo i sinuse.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 9. siječnja

Blizanci

Posao: Odložite važnije poslovne kontakte i odluke, budite oprezni u sklapanju novih poslovnih suradnji. Zadržite se na uobičajenim zadacima za koje unaprijed znate da ćete ih uspješno obaviti.

Ljubav: Mnogi od vas sretno su zaljubljeni. Kod nekih Blizanaca se radi o vezi na daljinu, no izljevi osjećaja preko mail - poruka ili telefona,nadoknađuju manjak fizičkog kontakta. Čak će i vezani doći u iskušenje nevjere, ali će se u posljednji trenutak povući.

Zdravlje: Glavni razlog vašeg lošeg raspoloženja i nervoze bit će brojne poslovne obaveze. Pronađite neki adekvatan način za rješavanje stresa. Pripazite se prehlada i viroza – odležite bolest da se ne zakomplicira!

Najbolji dan: 13. siječnja

Najlošiji dan: 12. siječnja

Rak

Posao: Rakovi izbjegavajte partnerstva i poslove koji uključuju javnost jer će mogućnost razočaranja, kritika i novčanih gubitaka biti povećana. Pomnije rasporedite prihode i izbjegavajte nepotrebne troškove.

Ljubav: Kamen spoticanja u ljubavnim vezama prvenstveno će biti vaša zaokupljenost poslom i pretjerano izbivanje iz kuće. Nezadovoljstvo druge strane moglo bi eskalirati u vidu svađe, no otvorenim razgovorom uspjet ćete raščistiti većinu problema.

Zdravlje: Pad imuniteta pogodovat će razvoju mnogih bolesti. Ojačajte otpornost organizma uzimanjem dodatnih mineralno - vitaminskih preparata. Probava i živci su vam osjetljivi, treba vam zdrava hrana i dobar odmor.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 14. siječnja

Lav

Posao: Bavite li se ekonomijom ili osiguranjem, odnosno ako na bilo koji način raspolažete novcem drugih, ovo će biti vaš tjedan uspjeha. Ostali Lavovi će uživati priličnu naklonost šefova i utjecajnih pojedinaca.

Ljubav: Svu vašu pozornost zaokupit će karizmatična i inteligentna, ali i tajanstvena osoba. Njene namjere bit će vam nejasne, što će vas još više privlačiti. Snažna obostrana kemija navest će vas na upuštanje u flert, unatoč upitnoj budućnosti vašeg odnosa.

Zdravlje: Česte glavobolje i problemi s nesanicom otežavat će vam život. Izbjegavajte neumjereno konzumiranje kave i alkohola, a prije spavanja dobro prozračite spavaću sobu. Redovito kontrolirajte tlak.

Najbolji dan: 8. siječnja

Najlošiji dan: 10. siječnja

POGLEDAJTE ZNAJU LI HRVATI KOLIKO KOŠTAJU NAMIRNICE U EURIMA

Djevica

Posao: Iskoristite svoju moć uvjerljivosti i argumenata u onim stvarima gdje to još donedavno niste uspijevali. Dobro ćete se koncentrirati, pamtiti, pisati i stvarati. Djevice, moguć je i odlazak na važno putovanje.

Ljubav: Riješit ćete se spona i teškoća. Moći ćete se neometano prepustiti ljubavi, zovu tijela i putenim užicima. Bračni ćete odnos oživjeti novom inicijativom, strašću i erotskim uzbuđenjem. Predložite partneru putovanje koji će osvježiti vašu vezu.

Zdravlje: Zahvaljujući dobroj formi bit ćete iznimno aktivni, a u sportu i ostalim fizičkim aktivnostima pronalaziti veliko zadovoljstvo. Zanimat će vas alternativna medicina u kojoj ćete naći lijek za svoje boljke.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 9. siječnja

Veliki horoskop zdravlja za 2023.: Rak bi trebao više vježbati, a Lav napraviti detoks
Veliki horoskop zdravlja za 2023.: Rak bi trebao više vježbati, a Lav napraviti detoks

Vaga

Posao: Teško ćete se koncentrirati i još teže nalaziti motivaciju za sve zadatke pred vama. Odgađat ćete poslove do posljednjeg trenutka pa će kašnjenja i lažne isprike postati dio vaše svakodnevice.

Ljubav: Ako ste se posvađali s partnerom i mislite da za vas dvoje više nema nade, okrenite njegov telefonski broj. Shvatit ćete koliko ste bili u krivu i koliko ste neke stvari preuveličali. Vage samci, naklonjena Venera vas podržava u sklapanju novih poznanstava!

Zdravlje: Skrivene slabosti i tihi simptomi neka vas potaknu na veću brigu o sebi. Obavite sistematski pregled, osobito ako se neke tegobe stalno ponavljaju i ne prolaze. Pripazite što jedete – slatko i masno vam štete!

Najbolji dan: 13. siječnja

Najlošiji dan: 12. siječnja

Škorpion

Posao: Ako je vaš posao vezan uz sport ili neku vrstu umjetničke djelatnosti, pred vama je tjedan uspjeha i dobivanja zasluženih priznanja. Izvrsno ćete se snalaziti i u najkompliciranijim situacijama.

Ljubav: Tolerancija i fleksibilnost, bit će ključ ljubavnog zadovoljstva Škorpiona. Uskratite li ih jedno drugome, ovi dani zasigurno neće odisati skladom. Dogodi li vam se raskid veze, svi su izgledi da ćete se pomiriti i nastaviti odnos s još većim entuzijazmom.

Zdravlje: Žene bi trebale obratiti mnogo pozornosti na zaštitu mjehura i jajnika, budući da će im upravo to biti osjetljiva područja. No zdravlje vam neće stvarati veće probleme pa ćete sve poremećaje lako sanirati.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 9. siječnja

Strijelac

Posao: Puni radnog elana i entuzijazma, u svaki ćete zadatak unositi dio sebe. Umjetnici, javne osobe i sportaši Strijelci mogu očekivati pojačan interes ulagača i sponzora. Mnogi među vama će početi bolje zarađivati.

Ljubav: Osjetit ćete da je vrijeme za konkretnu akciju, da ste spremni ulagati u postojeću vezu, u obiteljske odnose ili u novi, ozbiljni ljubavni početak. Samci, otvorite se, ne zaboravite na druženja i zabavu. Baš sada možete upoznati nekog osobitog.

Zdravlje: Povoljno je razdoblje za promjenu frizure i obnovu garderobe. Više brige vodit ćete i oko prehrane te se zdravije hraniti. Oni koji su osjetljivijeg zdravlja, mogli bi dobiti novu terapiju koja ih vodi izlječenju.

Najbolji dan: 10. siječnja

Najlošiji dan: 12. siječnja

Jarac

Posao: Smisao za praktično i fokusiranost na zarade, donijet će rezultate Jarcima. Realizirat će se očekivana ili obećana pomoć poslovnih partnera, a zastoji u komunikaciji ili na planu poslovnih pregovora će nestati.

Ljubav: Odnos s partnerom je stabilan pa ćete se manje zamarati sumnjama. Odlično ćete se sporazumijevati oko svih bitnih životnih pitanja. Samcima savjetujemo što više izlazaka i druženja, jer će im aktivniji način života pružiti priliku za novo poznanstvo.

Zdravlje: U zavidnoj ste kondiciji pa je razdoblje idealno za vježbanje i skidanje suvišnih kilograma. Bit ćete odlične koncentracije i psihički vrlo jako i izdržljivi. Sve napore, pa i stres, jako dobro ćete podnositi.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 14. siječnja

Vodenjak

Posao: Morat ćete imati mnogo strpljenja kako biste ostali mirni na sve naredbe i upute vaših poslodavaca. Ljutit će vas što morate raditi poslove koji nisu u opisu vašeg radnog mjesta. Prilagodite se, bit će i prilika za napredovanje.

Ljubav: Uživat ćete u izlascima, a osobito u upoznavanju novih i zanimljivih osoba. Ovo je razdoblje idealno za samce koji to više ne žele biti; udvarat će vam se osobe za koje nikada ne biste rekli da ste njihov tip. Bračni odnosi Vodenjaka puni su razumijevanja.

Zdravlje: Redovita tjelovježba pomoći će vam da održite kondiciju, osobito ako na poslu mnogo sjedite za računalom. No zdravlje vam neće biti loše, čak štoviše, u razdoblju ste ojačane psihofizičke spreme.

Najbolji dan: 13. siječnja

Najlošiji dan: 8. siječnja

Ribe

Posao: Komunikativni i sposobni da iz svake situacije izvući najbolje, bit ćete jedan od najzapaženijih djelatnika u svom okruženju. Ništa vam neće biti teško, svesrdno ćete pomagati svakome tko zatreba vašu pomoć

Ljubav: Ako se iznenada sjetite neke situacije koja je između vas i partnera već bila predmetom svađe, ponovnim analiziranjem istog nećete ništa postići. Nadrastite nepotrebnu ljubomoru i sumnjičavost jer vaša veza sasvim dobro napreduje.

Zdravlje: Dobro ste, ali rasipani na nekoliko strana. Iscrpljujete se, pa stanite malo na loptu i odmorite. Stručna će vam masaža pomoći da se riješiti napetosti u leđima. Ribe, spavajte na tvrđem madracu.

Najbolji dan: 14. siječnja

Najlošiji dan: 12. siječnja

Veliki godišnji horoskop: Ribe očekuju novi počeci, a Bikovi će napokon riješiti sve probleme
Veliki godišnji horoskop: Ribe očekuju novi počeci, a Bikovi će napokon riješiti sve probleme
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
Zasjenila sve na svadbi: 'Nisam kriva što imam ogromne grudi'
NIJE IH SE TRUDILA SAKRITI

Zasjenila sve na svadbi: 'Nisam kriva što imam ogromne grudi'

Vjenčanje je prigoda koja ima posebna pravila odijevanja, no neki ipak pretjeraju. Naročito kad je riječ o uskim, kratkim haljinama od čipke i prozirnih materijala