To je to što me zanima!

Vera Wang sa 74 godine gotovo nema bora: 'Ovo je moja tajna'

Vera Wang, dizajnerica kultnih vjenčanica, ispričala je što smatra glavnim adutima zaslužnima za njen mladoliki izgled bez bora. Tajna je u uživanju u nekim jednostavnim životnim radostima, uvjerena je
Vidi originalni članak

Može se biti bez bora nakon 50. godine. Odličan dokaz toga je i Vera Wang (74), koja je sada otkrila četiri glavne tajne svoje vječne ljepote, a koje bi vas mogle iznenaditi. Na njenoj listi su neke vrlo neobične stvari, kaže dizajnerica kultnih vjenčanica.

POGLEDAJTE VIDEO: Evo vjenčanica nekoliko poznatih Hrvatica  

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne morate bacati novac na skupe kreme ili serume protiv starenja, tajna je u uživanju u nekim jednostavnim životnim radostima, kaže ona, piše The Sun. 

Na primjer, ona često jede McDonald's. 

- Naručujem ga svaki dan, otprilike dva tjedna, a onda mijenjam prehranu - rekla je i dodala kako njen izbor za ručak ovisi o fazi u kojoj se nalazi. 

- Volim sashimi sa smeđom rižom i povrćem, kinesku brokulu kuhanu na pari s piletinom i rižom ili salatu od artičoka ili ribu iz Sant Ambroeusa. No, u jednom sam trenutku jela komad Ray's pizze svaki dan i nikad nisam dobila ni kilogram viška hraneći se tako. Uopće nije loša ako iscijediš s nje višak ulja, vrlo je zasitna – pojasnila je dodavši kako je veliki ljubitelj Dunkin' Donutsa, popularnih krafni.

A 'šlag na kraju' je, ističe, to da obožava koktele na bazi votke. 

Može se biti bez bora nakon 50.

- U modi sam od svoje 19. godine. Ne ispred kamere, već iza nje. Nikad nisam razmišljala o mladosti, vjerojatno zato što svakodnevno radim s najljepšim ženama na svijetu. I zbog toga ih više zamišljam kao svoje muze, što je možda produktivan način suočavanja sa starenjem, kaže Wang. No, najveće zasluge idu 'čarobnom eliksiru': koktel na bazi votke, puno sna i predanost poslu.

Osim votke, Wang pije samo vodu. 

- Prestala sam piti dijetalnu Colu prije šest godina. To je za mene bilo najteže odricanje ikad - istaknula je. 
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • beba maza 03.11.2023.

    Ima negovanih žena i kod nas u tim godinama .

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 03.11.2023.

    Odlicna, u usporedbi s vecinom ostalih zena tih godina.

  • moj.zli.brat.blizanac 03.11.2023.

    Lako za bore....žena je grda 🥴

Komentiraj...
Vidi sve komentare