To je to što me zanima!

Vibratori izmakli kontroli: Pet horor priča njihovih vlasnica

Događa se da ova seks-igračka izmakne kontroli, kao da vodi vlastiti život. Nekad su tome žene bile sam krive, a bilo je i situacija koje je zaista teško predvidjeti
Vidi originalni članak

Nije ništa neobično čuti da netko ima vibrator i ponekad se poigra s njime, ali nesvakidašnje je čuti što se sve ljudima događa nakon što im ta seks-igračka izmakne kontroli. Na portalu BuzzFeed su zamolili svoje čitatelje da im opišu najluđe situacije koje su imali sa svojim vibratorima, a oni su se rado odazvali jer su ostali anonimni. Izdvojili su one najneobičnije:  

1. Počeo vibrirati na razgovoru za posao

Jednom sam se u istom danu išla naći s dugogodišnjim dečkom, a imala sam i razgovor za posao u toj četvrti. Slučajno mi je vibrator ostao u torbici i na sredini intervjua upalio se i počeo vibrirati.  Potencijalni šef pitao me što to vibrira, a ja sam uvukla ruku u torbicu, misleći da je mobitel, i izvukla vibrator. Bila sam sva crvena od srama. Naravno da nisam dobila posao.

2. Pronašle su bakin bijeli dildo

Moja baka je umrla  pa smo sestra, rođakinja i ja pregledavale njezine stvari tražeći nešto što bi mogle uzeti za uspomenu. Ja sam zavirila u ormar i pronašla njezin bijeli vibrator. Ukipila sam se od šoka.

3. Baterija iscurila u najgorem trenutku

Kupila sam prvi vibrator prije nekoliko godina, i jadnog ga baš preopteretila. Jedne noći naglo je prestao raditi iako sam stavila nove baterije. Otvorila sam poklopac gdje su baterije i oblak crnog dima je izašao iz njega, dvije baterije su curile i cvrčale. Život mi je proletio pred očima od pomisli što se moglo dogoditi.  

4. Neugodni let kući s vibratorom u prtljazi

Putovala sam kući s fakulteta, ali zrakoplov je samo stajao na pisti. Dvojica muškaraca su ušla u zrakoplov i zabrinuto razgovarali s pilotom. Pilot se zatim okrenuo prema putnicima, krenuo prolazom između sjedala, pogledao ravno u mene i glasno rekao kako nešto zuji u mojem kovčegu. Morala sam mu reći da imam vibrator. Dao je dopuštenje da odem do prtljage i isključim ga. Bio je to najduži let kući u mojem životu.

5. Raspao se tijekom seksa

Moj dečko kupio mi je vibrator kao iznenađenje te noći. I bilo nam je lijepo i zabavno sve do trenutka kada smo čuli zvuk lomljenja. Pola vibratora bilo je u njegovoj ruci, a druga polovica je ostala u meni zaglavljena. Bila sam prestravljena. Dečko me odmah htio odvesti u bolnicu, ali umjesto toga odlučila sam ga istisnuti kao kod porođaja. Bio je to najsramotniji događaj u mojem životu.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • Lah 18.02.2016.

    kaj je ovaj radil s tim vibratorom jeate ak mu je pol ostalo u ruci a pol u njoj...

  • kung fu panda 12.01.2016.

    najbolja mi ova s dugogodišnjim momkom i vibratorom u torbi možda da promjeni dečka??ova zadnja priča gluposti ili ima krater među nogama

  • svejedobro 12.01.2016.

    He he he baš sam se nasmijala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare