Obavijesti

Lifestyle

Komentari 191

Vibratori izmakli kontroli: Pet horor priča njihovih vlasnica

Vibratori izmakli kontroli: Pet horor priča njihovih vlasnica
1

Događa se da ova seks-igračka izmakne kontroli, kao da vodi vlastiti život. Nekad su tome žene bile sam krive, a bilo je i situacija koje je zaista teško predvidjeti

VIDEO

Nije ništa neobično čuti da netko ima vibrator i ponekad se poigra s njime, ali nesvakidašnje je čuti što se sve ljudima događa nakon što im ta seks-igračka izmakne kontroli. Na portalu BuzzFeed su zamolili svoje čitatelje da im opišu najluđe situacije koje su imali sa svojim vibratorima, a oni su se rado odazvali jer su ostali anonimni. Izdvojili su one najneobičnije:  

1. Počeo vibrirati na razgovoru za posao

Jednom sam se u istom danu išla naći s dugogodišnjim dečkom, a imala sam i razgovor za posao u toj četvrti. Slučajno mi je vibrator ostao u torbici i na sredini intervjua upalio se i počeo vibrirati.  Potencijalni šef pitao me što to vibrira, a ja sam uvukla ruku u torbicu, misleći da je mobitel, i izvukla vibrator. Bila sam sva crvena od srama. Naravno da nisam dobila posao.

2. Pronašle su bakin bijeli dildo

Moja baka je umrla  pa smo sestra, rođakinja i ja pregledavale njezine stvari tražeći nešto što bi mogle uzeti za uspomenu. Ja sam zavirila u ormar i pronašla njezin bijeli vibrator. Ukipila sam se od šoka.

3. Baterija iscurila u najgorem trenutku

Kupila sam prvi vibrator prije nekoliko godina, i jadnog ga baš preopteretila. Jedne noći naglo je prestao raditi iako sam stavila nove baterije. Otvorila sam poklopac gdje su baterije i oblak crnog dima je izašao iz njega, dvije baterije su curile i cvrčale. Život mi je proletio pred očima od pomisli što se moglo dogoditi.  

4. Neugodni let kući s vibratorom u prtljazi

Putovala sam kući s fakulteta, ali zrakoplov je samo stajao na pisti. Dvojica muškaraca su ušla u zrakoplov i zabrinuto razgovarali s pilotom. Pilot se zatim okrenuo prema putnicima, krenuo prolazom između sjedala, pogledao ravno u mene i glasno rekao kako nešto zuji u mojem kovčegu. Morala sam mu reći da imam vibrator. Dao je dopuštenje da odem do prtljage i isključim ga. Bio je to najduži let kući u mojem životu.

5. Raspao se tijekom seksa

Moj dečko kupio mi je vibrator kao iznenađenje te noći. I bilo nam je lijepo i zabavno sve do trenutka kada smo čuli zvuk lomljenja. Pola vibratora bilo je u njegovoj ruci, a druga polovica je ostala u meni zaglavljena. Bila sam prestravljena. Dečko me odmah htio odvesti u bolnicu, ali umjesto toga odlučila sam ga istisnuti kao kod porođaja. Bio je to najsramotniji događaj u mojem životu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 191
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
'Našao sam tajni dnevnik od supruge. Kad sam ga prolistao odmah sam zatražio razvod'
ŠOKANTNE ISPOVIJESTI

'Našao sam tajni dnevnik od supruge. Kad sam ga prolistao odmah sam zatražio razvod'

Jedna djevojka se požalila kako je je bivši dečko poslao poruku da je neka cura s kojom je bio zatrudnjela. Taman je išla van s prijateljicama pa su je tješile. Iselila sam se od njega nakon dva dana