To je to što me zanima!

Victorijina anđelica Miranda Kerr trepavice uvija sa žlicom

Oči njeguje balzamom za usne, s kože redovito uklanja mrtve stanice četkom za kožu te hrani prirodnim uljima, dok za uvijanje trepavica katkad koristi i - žlicu
Vidi originalni članak

- Ako nemate uvijač, trepavice najlakše možete uviti i običnom žlicom. Ovaj trik može dobro doći na putovanjima u slučaju ako ste zaboravili uvijač - istaknula je Miranda Kerr u intervjuu za BellaSugarTV. 

Nakon nanošenja maskare, trepavice s donje strane treba uhvatiti prstima, a s gornje strane žlicom i pritisnuti, prenosi Daily Mail.

Osim neobičnog uvijanja trepavica, Miranda kožu najprije istrlja četkom za kožu te se tako riješi mrtvih stanica. Potom nanosi ulje od šipka koje je, kako kaže, puno zdravih antioksidanata koji obnavljaju kožu. Ulje šipka inače se koriste za brže zacjeljivanje ožiljaka te prikrivanje strija. 

Viktorijina anđelica oči pak naglašava balzamom za usne jer im to daje poseban zdravi sjaj i još više privlači pažnju na njih. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sussi 07.05.2012.

    nek uvija s cim hoce samo je skinite odavde i nek i dlje uvija

  • muskarac 05.05.2012.

    majketi ova objasnjava koristenje zlice ka da je atomska fizika

  • beyonce 05.05.2012.

    kako me nerviraju te zvijezde koje svoj izgled kao duguju zdravim domaćim pripravcima,a svaki dan troše tisuće i tisuće dolara na tretmane u salonima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare