To je to što me zanima!

Victorijine anđelice otkrivaju koje donje rublje donosi sreću

Candice Swanepool će za Novu nositi bijelo donje rublje za dobro zdravlje, Doutzen Kroes će crvenim probuditi strasti, a Lindsay Ellingson ružičasto za sreću u ljubavi
Vidi originalni članak

Iako je novogodišnje odluke teško održati, to nas ne bi trebalo sprječavati da ciljamo visoko. Neke od Victoria's Secret anđelica imaju skromnijih želja, dok su druge pred sebe stavile malo teže zadatke. Adriana Lima ima najambiciozniji plan, ona želi posjetiti duhovnog vođu Dalaj Lamu, konačno položiti vozački ispit, naučiti svirati klavir, ali i riješiti se naglaska. No uz smijeh govori kako svoje novogodišnje odluke nikad ne provede u djelo. Erin Heatherton želi ići na safari, isprobati skakanje s padobranom i uživati u što većem broju koncerata, dok Lily Aldridge želi svojim djelima pomoći drugima. 

Što se tiče praznovjera, Candice Swanepoel će Novu dočekati u bijelom donjem rublju jer to simbolizira zdravlje, dok Adriana Lima napominje kako bijelo rublje označava mir, a ljubičasto dobro zdravlje. Tih problema nema Lindsay Ellingson, koja odabire ružičasto donje rublje jer želi biti sretna u ljubavi, a nizozemski model Doutzen Kroes će Novu dočekati crvenom rublju kako bi probudila strasti. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare