To je to što me zanima!

Vida Loca Glitter groznica zahvatila je i Hrvatsku!

Sigurno ste primijetili koliko su šljokice postale popularne u svijetu šminke, naročito kad su u pitanju veliki ljetni festivali. Zato će vas oduševiti vijest da isti izgled možete postići i vi, a sve zahvaljujući novom glitter brandu
Vidi originalni članak

Glitter groznica zahvatila je i naš glavni grad! Nakon glitter pomame koja se odvijala na najpoznatijim svjetskim festivalima poput Coachelle, ovaj jednostavan, a efektan način ukrašavanja lica i tijela stigao je i u Hrvatsku. Događaj koji je zauzeo mjesto u zagrebačkom klubu Podmornica, koji se nalazi u sklopu Katran kompleksa, nosio je naziv Vida Loca glitter party te je pokazao koliko glitter može biti zabavan.

Na njemu su nastupila poznata imena hrvatske elektronske scene, a pravu poslasticu priredio je pionir tech-house scene DJ MARY, koji je rasplesao publiku s groovy deep tech zvukom. Za pultom ga je pratio resident programa J.JAY., a cijeli događaj sponzorirao je bio-glitter brandVida Loca glitter.

Vida Loca glitter je nova šljokičasta priča koja će zasigurno osvojiti ženski i muški dio populacije, jer tko ne želi izgledati sjajno? Novi biorazgradiv glitter izrađen je od prirodnog materijala i vlakna eukaliptusa te čuva okoliš, prirodu i životinje.

- Glitter dolazi iz Londona, gdje smo se povezali s vodećim bio-glitter distributerom. Sama ljubav prema šljokicama se javila prije par godina kada sam dobila hrpu šljokica i odlučila napraviti nešto novo, zabavno i što svi mogu koristiti. Mrak stvar kod glittera je da za samo 30 sekundi možeš imati cool make-up. - kaže organizatorica Vida Janeković te dodaje da uskoro kreću s prodajom, a do tada ih možete pratiti preko Facebooka ili Instagrama, gdje će biti dostupne sve informacije.

Glitter groznica se uskoro seli i na obalu te će biti prisutna na mnogim ljetnim festivalima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare