To je to što me zanima!

Video djetinjstva: Ponosni tata snimio fascinantan timelapse

Fotograf Hofmeester svake je subote snimao kćer Lotte i napravio video koji je u manje od tri minute prikazao njezino odrastanje, od rođenja do tinejdžerske dobi
Vidi originalni članak

Nizozemac Frans Hofmeester uhvatio je svaki trenutak života svoje kćeri Lotte od rođenja do 12. godine života i napravio timelapse video. U samo dvije minute i 45 sekundi možete pogledati kako se novorođenče pretvara u tinejdžerku. 

- Svaki dan sam primijetio da drugačije izgleda, da se mijenja iz tjedan u tjedan. Jednostavno sam je morao snimiti kako ne bih zaboravio kako je izgledala - istaknuo je ponosni otac čiji je video izazvao svjetsku pozornost. 

Hofmeesteru, inače fotografu, kao pozadina za snimanje poslužila je kćerina dekica, a dok je Lotte bila beba snimao ju je svega četiri do pet sekundi na tjedan. No kako je Lotte odrastala  snimao ju je svake subote po 20-ak sekundi. Ipak, priznaje kako nije uvijek bila raspoložena za snimanje, naročito u tinejdžerskoj dobi. 

Uvijek sam snimao ono što sam smatrao da je njima najvažnije u tom trenutku, istaknuo je Hofmeester, koji je osim Lotte snimio i odrastanje njezinog tri godine mlađeg brata Vincea. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ymmat 30.04.2012.

    Što starija to više brblja :D

  • mare7 28.04.2012.

    A sto je to "timelapse" hebem vam engleski.Kako jedan novinar koji ne zna hrvatski uopce moze da pise ikakve clanke u jednoj hrvatskoj novini.

  • Bubica1985 28.04.2012.

    Savršeno! Baš sam se zamislila dok sam to gledala i sjetila se svoje djevojčice koja ima 7 godina. Kako sam taj život proleti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare