To je to što me zanima!

Viljevac predlaže: Popularne forme ljetnih haljina u bojama

Naša dizajnerica predlaže novu kolekciju haljina, no forme su različite, od super uskih s korzet krojem do široke i lepršave, a sve krase snažni tonovi koji definiraju color-block stil
Vidi originalni članak

Jarka crvena, šumska zelena i opojna fuksija samo su neke od boja koje za ovo ljeto, u novoj kolekciji predlaže naša dizajnerica Diana Viljevac.

ZA SUNČANE DANE Slamnati šeširi sezone: 10 super bež modela različitih dimenzija

- Moda govori bez riječi i zrcali sve ono što jesmo. Ova kolekcija odgovor je na nepredvidivost svega što nas okružuje i možda upozorava na prolaznost vremena. Ženama želim poručiti da probude romantičarku u sebi, razvesele je haljinom u najljepšim tonovima, predstave se svijetu onako kako žele i uživaju u budućnosti bez straha - poručila je Viljevac.

POGLEDAJTE VIDEO: Eko nakit

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim snažne roze, tu je i ona baby varijanta, više pastelna, koja se slaže s modnim dodacima u nekim drugim, jačim tonovima. Krojevi su dinamični, naglašavaju ženstvenost.

OUTFIT DANA Brazilka Rafaella Kalimann zna kako nositi popularnu večernju haljinu s otvorima na struku

Zen boja, slavna zelena, ima niz super nijansi, od blijede i pastelne, do one snažne, koju Viljevac predlaže u kombinaciji sa snažnom plavom.

SVILENA ILI PAMUČNA Lepršava marama: Dodatak koji se može nositi na 1000 načina

Crvena paleta je fantastična - od moćne koraljne do one ultimativne rumene, koja privlači pogled i definitivno laska svakoj silueti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare