To je to što me zanima!

Vizažistica Lisa Eldridge: Ruž za usne je višenamjenska formula

Jedna od najpoznatijih make-up artistica današnjice donosi super savjete za raznoliko korištenje ruža za usne, a osim igre bojama, tu su i trikovi za dugotrajnost teksture i dojam volumena
Vidi originalni članak

Ako želite usnama dati dubinu i dodatnu dimenziju, poigrajte se olovkom za usne, predlažem nešto dublju nijansu od samog ruža, savjetuje Lisa Eldridge, slavna vizažistica.

Drugi trik je dodavanje sloja sjajila na ruž, koji će vizualno povećati usne i dati im notu visokog sjaja.

POGLEDAJTE VIDEO: Kreativan make-up inspiriran optičkim varkama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako želite malo promijeniti nijansu usana, predlaže kombinaciju olovke za usne i sjajila. Ovdje je praktično koristiti prirodne nijanse olovaka, poput boje mesa ili kože. Sjajilo će dati hidrataciju, mekoću i dugotrajnost.

Vizualni volumen usnama će dati i inovativna tekstura tekućeg ruža ili onog u varijanti gela. Potrebno je nanositi ih kistom, prvo po rubu usana, onda prema unutra.

SUHA KOŽA Meke i nježne ruke: 10 krema koje će kožu ponovno oživjeti

- Olovke su super za korigiranje oblika usana, mnoge žene imaju jednu usnicu tanju od druge - ispričala je Eldrisge za Bydrie.

Ruž možete koristiti i kao rumenilo, jer najbolje je kad su te dvije nijanse što sličnije. Naime, uzimite prstima malo ruža s usana i utrljajte na obraze, savjetuje stručnjakinja.

NATAPIRANA KOSA Kim, Ariana i Bella: Obožavaju retro frizuru iz šezdesetih

- Poanta je da se nijansa rumenila ne 'tuče' s onom ruža za usne - ističe Lisa.

U ruž možete dodati i malo tekućeg highlightera ili bronzera, jer sjajna tekstura ružu će dati dodatni sjaj i postojanost, naročito ako je formula mat.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare