To je to što me zanima!

Vjenčali se na samoj granici jer njezini roditelji nisu mogli ući u SAD iz Kanade zbog korone

Plakao sam jer sam znao koliko joj znači to što su joj roditelji i baka tamo, rekao je Ray nakon ceremonije. U organizaciji im je pomogao prijatelj koji radi za graničnu patrolu
Vidi originalni članak

Kad je shvatila da joj obitelj neće moći doći na vjenčanje zbog ograničenja vezanih za Covid-19, Kanađanka Karen Mahoney i njezin zaručnik Brian Ray ceremoniju su održali na samoj granici između Kanade i SAD-a.

Pogledajte u videu kako je to izgledalo:

- Bilo mi je samo važno da vjenčanju prisustvuju moji roditelji i baka koja je stara 96 godina, da promatraju najsretniji dan u mojem životu. Najvažniji dio dana bila su obećanja koja smo dali jedno drugome i htjeli smo da i moji roditelji i baka tome svjedoče - ispričala je Karen.

Pojasnila je kako je SAD ograničio 'manje bitna' putovanja na kopnenim prijelazima s Kanadom s početkom pandemije i ta granična ograničenja proširuju na mjesečnoj osnovi. 

BUDITE ISKRENI Simpatija ne shvaća da vam se sviđa? Evo što bi moglo pomoći

- Zračni prijevoz između zemalja je moguć, ali iako je moja obitelj cijepljena, to ih po meni dovodi u veći rizik, posebno baku obzirom na njezine godine - rekla je i dodala kako imaju prijatelja koji radi za graničnu patrolu i koji im je pomogao sve organizirati, a da se opet ispoštuju ograničenja.

Svi su se susreli na granici izvan grada Burkea u državi New York 25. rujna. Ceremoniju su organizirali na mjestu koje više nalikuje livadi nego graničnom prijelazu.

Između njih nije bilo ograde, no držali su se svako na svojoj strani - on, ona, njegovi roditelji, bliski prijatelji i službenik koji ih je vjenčao stajali su na tlu SAD-a, a njezina obitelj na kanadskom. Uspjela ih je nakratko zagrliti.

Ray i Mahoney su nakon vjenčanja ispričali kako im je to bilo izuzetno emotivno iskustvo. Oboje su plakali.

- Plakao sam jer sam znao koliko joj znači to što su joj roditelji i baka tamo - rekao je Ray.

Kaže kako su se upoznali prije 35 godina kad ju je on učio skijati. Godinama su ostali prijatelji, s vremenom su oboje ušli u brakove s drugim partnerima i dobili svaki po dvoje djece. Prije deset godina Ray je učio njezinu djecu skijati, a potom su se oboje rastali.

Nekoliko godina su bili u vezi, a u ožujku ove godine Ray ju je odlučio zaprositi. Napravio je to na vrhu planine u Vermontu jer su oboje veliki zaljubljenici u skijanje. 

- Bilo je savršeno. Zauvijek ću pamtiti taj dan - rekla je Karen, a prenosi CNN.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Bruno Of Rivia 01.10.2021.

    Kad misliš da korona debilana ne može biti debilnija....

  • 30.09.2021.

    sto napravise sa obicnom gripom zbog zarade da se ovakve bizarne stvari desavaju i to u "demokraciji " 😱

  • nap 30.09.2021.

    ništa ih nije sprijecilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare