Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Vjenčali se na samoj granici jer njezini roditelji nisu mogli ući u SAD iz Kanade zbog korone

Vjenčali se na samoj granici jer njezini roditelji nisu mogli ući u SAD iz Kanade zbog korone

Plakao sam jer sam znao koliko joj znači to što su joj roditelji i baka tamo, rekao je Ray nakon ceremonije. U organizaciji im je pomogao prijatelj koji radi za graničnu patrolu

VIDEO

Kad je shvatila da joj obitelj neće moći doći na vjenčanje zbog ograničenja vezanih za Covid-19, Kanađanka Karen Mahoney i njezin zaručnik Brian Ray ceremoniju su održali na samoj granici između Kanade i SAD-a.

Pogledajte u videu kako je to izgledalo:

- Bilo mi je samo važno da vjenčanju prisustvuju moji roditelji i baka koja je stara 96 godina, da promatraju najsretniji dan u mojem životu. Najvažniji dio dana bila su obećanja koja smo dali jedno drugome i htjeli smo da i moji roditelji i baka tome svjedoče - ispričala je Karen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pojasnila je kako je SAD ograničio 'manje bitna' putovanja na kopnenim prijelazima s Kanadom s početkom pandemije i ta granična ograničenja proširuju na mjesečnoj osnovi. 

Simpatija ne shvaća da vam se sviđa? Evo što bi moglo pomoći
Simpatija ne shvaća da vam se sviđa? Evo što bi moglo pomoći

- Zračni prijevoz između zemalja je moguć, ali iako je moja obitelj cijepljena, to ih po meni dovodi u veći rizik, posebno baku obzirom na njezine godine - rekla je i dodala kako imaju prijatelja koji radi za graničnu patrolu i koji im je pomogao sve organizirati, a da se opet ispoštuju ograničenja.

Svi su se susreli na granici izvan grada Burkea u državi New York 25. rujna. Ceremoniju su organizirali na mjestu koje više nalikuje livadi nego graničnom prijelazu.

Između njih nije bilo ograde, no držali su se svako na svojoj strani - on, ona, njegovi roditelji, bliski prijatelji i službenik koji ih je vjenčao stajali su na tlu SAD-a, a njezina obitelj na kanadskom. Uspjela ih je nakratko zagrliti.

Ray i Mahoney su nakon vjenčanja ispričali kako im je to bilo izuzetno emotivno iskustvo. Oboje su plakali.

- Plakao sam jer sam znao koliko joj znači to što su joj roditelji i baka tamo - rekao je Ray.

Kaže kako su se upoznali prije 35 godina kad ju je on učio skijati. Godinama su ostali prijatelji, s vremenom su oboje ušli u brakove s drugim partnerima i dobili svaki po dvoje djece. Prije deset godina Ray je učio njezinu djecu skijati, a potom su se oboje rastali.

Nekoliko godina su bili u vezi, a u ožujku ove godine Ray ju je odlučio zaprositi. Napravio je to na vrhu planine u Vermontu jer su oboje veliki zaljubljenici u skijanje. 

- Bilo je savršeno. Zauvijek ću pamtiti taj dan - rekla je Karen, a prenosi CNN.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru