To je to što me zanima!

Volim obilaziti kafiće i tražiti muškarce za usputni seks

Nakon dugogodišnjeg braka u kojem ju je muž stalno varao, i godina koje je provela sama, ova žena se odlučila na život pun seksualnih avantura i sad se pita je li to bila pogrešna odluka
Vidi originalni članak

Ova žena trenutno je u velikoj nedoumici. Nakon nesretnog braka mislila je da će svoju sreću pronaći u seksualnim avanturama. Pomoć je potražila od Sunove kolumnistice Dear Deidre. 

Draga Deidre,

Nikako da se prestanem seksati s muškarcima koje sam tek upoznala. Šokirana sam sama sobom i svojim ponašanjem. Moja obitelj bi bila zgrožena kad bi saznala što radim, a vjerojatno bih im se i zgadila.

Problem je što imam naviku opijati se u barovima kako bih lakše upoznala muškarce s kojima bih kasnije imala usputni seks. Ali, bez obzira na sve, i dalje nastavljam to raditi.

Imam 43 godine... 19 godina sam bila sam u braku s čovjekom koji me cijelo vrijeme varao, prvi put nedugo nakon što smo se vratili s medenog mjeseca. 

Nakon 19 godina mi je sve to dozlogrdilo i razvela sam se. To njemu ije bilo nikakvo iznenađenje. Vjerojatno se i pitao zašto ga nisam ostavila i prije. 

Sljedeće dvije godine sam sjedila doma pred televizorom. Jedne večeri javila mi se jedna stara prijateljica i predložila da se nađemo na piću. Sva sretna što ću nakon dugo vremena izaći van, pristala sam.

Nakon sat vremena čekanja u kafiću da se pojavi, poslala mi je poruku da ipak neće doći. Bila mi je muka od pomisli da se vratim doma u prazan stan. Ostala sam, a nakon nekog vremena muškarac mojih godina mi je prišao i pitao me imam li što protiv da se sjedne sa mnom. Pristala sam i uskoro smo se zapričali o svemu i svačemu.

Ne sjećam se kad sam zadnji put s nekim razgovarala tko me je stvarno slušao.

Predložio mi je da odemo kod njega na još jedno piće nakon čega bi me otpratio doma. Bilo nam je zabavno i ostala sam prespavati. To je bio fantastičan osjećaj - kad te netko želi. Nastavili smo se još neko vrijeme viđati, sve dok nije dobio posao van zemlje.

Umjesto da sam bila žalosna zbog njegovog odlaska, odlučila sam nastaviti izlaziti u barove. Istražila sam klubove i barove u tom dijelu grada i upoznala sam mnogo interesantnih muškaraca. Većina tih upoznavanja je završila seksom. 

Navikla sam se na ovakav život i odlučila sam redovito izlaziti sama van i tražiti muškarce koji bi mi bili dobri seksualni partneri. Da to ne radim, bila bih usamljena. Tako da me zanima, jesam li u krivu što se ovako ponašam? Želja za društvom i da te netko želi i cijeni ne bi trebalo biti loše.

Deidre odgovara:

Nema ničeg lošeg u želji za seksualnim zadovoljstvom. Ali, vjerujem da si toga i sama svjesna - ovo je jako riskantno ponašanje.

Osim što postoji velika šansa da nekog krivo procijeniš i dovedeš se u opasnu situaciju s nekim koga zapravo ne znaš, mogla bi se zaraziti infekcijama i spolnim bolestima. 

ODBACITE PRAVILA 5 velikih mitova o seksu u koje žene trebaju prestati vjerovati

Vjerojatno se dio tebe želi osvetiti bivšem za svu tugu i nesreću koju ti je donio u braku, ali vrijeme je da okreneš novu stranicu i kreneš dalje.

Prije mnogo godina si krivo odlučila, ali danas znaš puno više svijetu i muškarcima, stoga ne postoji razlog zašto bi ponovo bila s nekim tko nije dobar za tebe. 

NE BI VJEROVALI Neke stvari štete seksualnom životu: Seks-pomagala, bicikl...

Bila bi puno sretnija i ispunjenija kada bi se posvetila vezi s jednim čovjekom koji te voli i poštuje, nego tražeći seksualne avanture s muškarcima od kojih već idući dan ništa nemaš.

Veza s nekim tko te voli i poštuje bi daleko više poboljšala tvoj život od mnogobrojnih seksualnih avantura od kojih idući dan ništa nemaš. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • Brucka 16.02.2018.

    Pa ovoga imas kod nas koliko hoćeš-sex i grad!!

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 16.02.2018.

    ..Razlog je lako smisliti..!! volja je presudna..!!..

  • black_cat 16.02.2018.

    ako žena može i voli usputni sex s nepoznatim muškarcima , šta se Deidre našla pametovati...:P

Komentiraj...
Vidi sve komentare