To je to što me zanima!

Vratite joj mekoću i sjaj: Masku za kosu napravite od banane

Namirnica koja je česta u gotovo svakoj kuhinji je maslinovo ulje, kao i banana. Iskoristite jednu zrelu bananu i žlicu maslinovog ulja, pa napravite masku za kosu
Vidi originalni članak

Kod kuće možete lako napraviti domaću masku za kosu s namirnicama koje već imate u kuhinji, pa tako možete smanjiti trošak kupovanja skupih proizvoda, ali i biti sigurni da na kosu stavljate prirodne sastojke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Namirnica koja je česta u gotovo svakoj kuhinji je maslinovo ulje, kao i banana. Iskoristite jednu zrelu bananu i žlicu maslinovog ulja, pa izmiješajte dok smjesa ne bude nalik na pire. Nanesite ju na kosu, zadržite 15-ak minuta, a ova prirodna maska hidratizirat će kosu i povratiti joj mekoću i sjaj.

7 SUPER SAVJETA Želite uštedjeti? Uz ove trikove ćete u džepu imati koji euro više

Kao alternativu možete koristiti i avokado, nakon kojeg kosa dobiva zdrav izgled, te dodati jogurt i med za njegu. 

POGLEDAJTE VIDEO S LEOM JUREŠIĆEM: 'NEKI ULETI SU DOSTA SIMPATIČNI'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NijeRuža 13.02.2023.

    Evo van još bolja maska za kosu: Jedna kafena žlica maslinovog ulja, jedno manje jaje i jedna do dvije kafene žlice meda, ovisno o duljini kose. Sastojke umješati u zdjeli, pazeći pri tom da se jaje ne upjeni. Smjesu rukom nanositi na kosu, pa potom kosu rasčešljati plastičnim češljem, umotati u najlon kapicu za tuširanje i isprati nakon pola sata. Potom normalno oprati kosu. Obećavam da vam kosa nikad neće biti zdravija, mekanija i sjajnija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare