To je to što me zanima!

Vrijeđali je zbog debljine pa je uložila 250.000 kuna u izgled - sad joj svi gledaju samo u grudi

Radila sam u uredu od devet do pet kao računovođa, ali stalno sam se borila s depresijom zbog svoje težine. To je išlo do te mjere da više nisam vidjela smisao svoje postojanja, rekla je
Vidi originalni članak

Dosadilo joj je stalno slušati uvrede na račun svoje debljine pa je 2017. godine odlučila nešto poduzeti. Jazmyne Day (28) računovotkinja iz Velike Britanije počela je redovito vježbati, promijenila je prehranu i prilično smanjila količinu slatkiša.

Uz to je potrošila 30.000 funti (preko 250.000 kuna) kako bi izgled dovela do savršenstva i posebno naglasila grudi.

- Radila sam u uredu od devet do pet kao računovođa, ali stalno sam se borila s depresijom zbog svoje težine. To je išlo do te mjere da više nisam vidjela smisao svog postojanja. I tako sam počela mijenjati svoj život. Otkrila sam da mi je strast dizanje utega - prisjetila se.

U tri godine je izgubila 27 kilograma nagomilanih masnih naslaga i dobila oko 9 kilograma mišića. Uz to je platila povećanje grudi, podizanje stražnjice, a posjetila je i stomatologa koji joj je napravio savršene zube.

- Trenutno sam prilično zadovoljna svojim izgledom i doista sam zavoljela svoje tijelo - dodala je, a prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Klips 01.12.2021.

    Zanima me doktor koji je ovo radio. Jel uopće mogao od smijeha završit operaciju. Pa koji to čovjek može ravne duše napraviti nekome. Mora biti gad i sadist, nema druge

  • Tommycro 17.11.2021.

    Za par godina rak od silikona u tijelu, pa ti i dalje izgledaj lijepo. .

  • Gtgr 16.11.2021.

    Premjestila salo u sise...

Komentiraj...
Vidi sve komentare