To je to što me zanima!

VRT: Kako sačuvati cvijeće tijekom godišnjeg odmora

Sutra u 24sata ne propustite prilog VRT na dar jer vam donosimo savjete uz koje svoje biljke možete održavati svježima dok ste na godišnjem odmoru.
Vidi originalni članak

Sutra u 24sata ne propustite novi broj besplatnog priloga o uređenju vrta, uzgoju bilja, o povrću i okućnicama. Prilog Vrt ovog puta donosi sve što trebate znati o čuvanju biljka tijekom godišnjeg odmora. 

Kada idete na godišnji odmor jedan od problema je na koji način sačuvati cvijeće. Prilog Vrt vam donosi rješenje. Jednostavnim sustavom sa špagom i kanticom vode možete zalijevati lončanice dok vas nema kod kuće, a ako se ipak osuše, nakon povrtaka s putovanja lakše ih je spasiti. Uvijek nastojte skupiti što više kišnice. Osim što je besplatna, zbog svog je sastava bolja za biljke od vode iz slavine. Kišnicu možete čuvati u plastičnim spremnicima s poklopcem kako u vodu ne bi ulazili otpad i kukci. 

S obzirom da su sadnice ukrasnih grmova često skupe, a i ne možete uvijek naći baš ono što ste željeli. Biovrtlarica vam savjetuje da prošetate svojom okolicom i uzmite reznice grmlja koje vas je se dojmilo te ih posadite u svojem dvorištu.

Četvrtom na dar samo uz 24sata - to je to što me zanima!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare