To je to što me zanima!

Vrt u stanu: Ovo povrće ćete lako uzgojiti u malom prostoru

Ukoliko ste oduvijek htjeli imati maleni vrt u svom domu, a mislili ste da je sadnja prekomplicirana, pogledajte koje je povrće najlakše i najbrže uzgojiti u malenom prostoru
Vidi originalni članak

Povrće koje je najlakše uzgojiti u malenom prostoru poput stana su krumpir, luk, mladi luk, đumbir, salata i Bok choy.

Kako se to radi pogledajte u videu: 

Luk

Izrežite luk (kako je prikazano u videu) i stavite ga u teglicu te prekrijte zemljom. Luk izvadite kada zeleni izdanci požute i otpadnu.

OPTIČKA ILUZIJA Vrlo mali broj ljudi može vidjeti broj na ovoj slici. Možete li vi?

Đumbir

Ostavite ga u toploj vodi preko noći. Sljedeće jutro ga izvadite i pronađite 'oči' (pogledajte u videu). Razrežite ga i posadite u zemlju tako da su 'oči' prema gore. Često ga pomalo zalijevajte i držite na toplom mjestu, ali ne direktno na sunčevom svjetlu.

Krumpir ili batat

Razrežite krumpir na pola i na strani koju niste rezali zabijte čačkalice (kao u videu). Tada ga položite u čašu, tako da se čačkalicama drži za rub čaše, a donji dio je namočen u vodu. Vodu mijenjajte svaka dva dana i preselite u zemlju kada je korijenje dugačko 10-13 centimetara.

VAŽNO JE - PREGLEDAJ SE Ida Prester se skinula i otkrila kako ćete sami pregledati dojke

Salata

Odrežite korijen salate (kao što je prikazano u videu) i stavite ga u čašu s vodom. Listovi će se formirati za 5-7 dana i tada salatu preselite u zemlju. Listove trgajte kada su 15-20 centimetara dugački.

Mladi luk

Odrežite vrhove mladog luka i stavite ih u čašu s vodom tako da je korijenje u vodi. Vodu mijenjajte svaka dva dana i preselite u zemlju nakon 5-7 dana. Ako želite, možete ga i ostaviti u čaši.

SAD JE SMANJUJE 'Pogriješila sam, nisam trebala povećati svoju guzu s 19 god.'

Bok choy

Odrežite korijen kao i kada ste sadili salatu i stavite u teglicu s vodom. Vodu mijenjajte svaka dva dana i preselite u zemlju kada se u sredini formira novo lišće.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jajastiko 23.10.2019.

    Zabuna... Kerum je autor članka!

  • 23.10.2019.

    Zelana salata treba puno svjetlosti...krumpir ako vam je prskan sredstvom protiv klijanja neće niknuti...

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 23.10.2019.

    Ja pročitao "Vrit u sranju"... moram kakove očale sa dioptrijom, okvirima i onom špagicom ali nemam srectava...molim pomoć, žiro račun 666-6-66-666-66-6667 u domaćoj banci, a sa napomenom "za očale s dioptrijom"...unaprijed hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare