To je to što me zanima!

Vruće igrice za najseksi noći počinju pravim lovom na blago

U razbijanju monotonije u vezi predigru zamijenite vrućim igricama kao što su lov na seks-igračke, ispunjavanje seksualnih fantazija i igranje igra na skidanje
Vidi originalni članak

S vremenom veza lako upadne u monotoniju, a rutinu mogu razbiti maštovite seksi igrice. S partnerom možete zaigrati igru ogledala. Počnite ga ljubiti po tijelu, grickajte mu usne i dražite bradavice, a potom neka on iste poteze ponovi na vama. 

Lov na blago

Sakrijte seksi igračke po svom domu i pošaljite partnera na lov na blago. Svaki put kad pronađe igračku ima pravo birati kako će je i hoće li je upotrijebiti.  

Fotolia

Ispunite seksualne fantazije

U ovoj igri treba prvo na papiriće napisati seksualne fantazije. Neka najprije svaki od partnera na papir napiše po pet prijedloga, a potom ih izvlačite te jedno drugome naizmjence ispunite želje. Ako vam se neka od ideja ne sviđa, raspravite s partnerom dokle ste spremni ići, a gdje povlačite granicu. 

Monopol i ajnc rasplamsat će strasti

I igraće karte ili pak monopol vama mogu pomoći da rasplamsate strasti. Igrajte ajnc, ali umjesto da ulažete novac, neka vaš ulog bude poljubac, masaža ili oralni seks. Gubitnik pobjedniku treba ispuniti sve želje. 

Monopol također podiže temperaturu ako se igra na pravi način. Umjesto da kupujete nekretnine jednostavno kupujte partnerovu odjeću. 

Idi na 24sata

Komentari 247

  • kokaza5 13.02.2015.

    Ništa od te rabote bez punokrvne škorpije. :)

  • XX87SS 12.02.2015.

    Igre su za djecu, ja sam za nešto konkretno, :)

  • El Tractor 12.02.2015.

    Interesantno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare