To je to što me zanima!

Za 10 m2 podruma u Rovinju traži 59.000 €: 'Baš za horor'

Veoma interesantna nekretnina, kako ju je vlasnik opisao u oglasu, prodaje se u Rovinju. Cijena i fotografije šokirale su korisnike društvenih mreža
Vidi originalni članak

Nekretnina u Rovinju postala je hit na društvenim mrežama nakon što je oglas objavljen s fotografijama. Naime, nekretnina se nalazi u stambenoj zgradi i ima prozor, a na fotografijama se vidi hrpa stvari, koja je uz cijenu, zabavila korisnike društvenih mreža.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Fantastičan podrum sa pregršt potencijala, na savršenoj mikrolokaciji u starom gradu na samo 100 m od crkve prodajemo ovu veoma interesantnu nekretninu - napisao je vlasnik na oglasu na Njuškalu, pa dodao:

- Radi se o podrumu u prizemlju, skrivene i diskretne lokacije, a u blizini svih sadržaja. Najvažnije je napomenuti da nekretnina ima prozor i priključak kanalizacije. Po želji budućeg vlasnika vrlo ga je lako prenamijeniti u modernu starogradsku kapsulu-funkcionalnu jedinicu za ljetovanje ili pak najam.

KORISNI SAVJETI Prodajete nekretninu? Evo kako povećati njezinu vrijednost i privući potencijalne kupce

Oglas je prikazan 1229 puta i izazvao je lavinu komentara.

- Ima potencijala za snimanje horor filmova - napisao je jedan, dok se drugi složio i pitao ulazi li smeće u cijenu nekretnine.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Jopazg 13.09.2023.

    Podrum,skrivena i diskretna lokacija. Svaka mu cast,meni nebi palo na pamet tako opisati tu izbu. 🤣

  • francek79 13.09.2023.

    Čovjek smislio oglas koji će se sam reklamirati

  • ivan8974 13.09.2023.

    nek mami proda

Komentiraj...
Vidi sve komentare