To je to što me zanima!

Za čistu kožu i manje celulita - evo kako sami kod kuće možete napraviti najbolji piling od kave

Piling od kave svakako je broj jedan u njezi kože. Može se nanositi na lice, ali i cijelo tijelo. On pruža našoj koži razne dobrobiti. Na licu djeluje kao antioksidans te se bori protiv slobodnih radikala
Vidi originalni članak

Mehanički piling je piling pomoću abrazivnih čestica kojima se trljanjem uklanjaju odumrle stanice na površini kože. Nanosi se na vlažnu kožu te se nježno utrljava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Piling od kave svakako je broj jedan u njezi kože. Može se nanositi na lice, ali i cijelo tijelo. On pruža našoj koži razne dobrobiti. Na licu djeluje kao antioksidans te se bori protiv slobodnih radikala, koji uzrokuju prijevremeno starenje kože. Kofein ima učinkovito djelovanje protiv celulita, potiče cirkulaciju i hidratizira kožu.

UZ BORE Tako to počinje: Iznimna suhoća prvi je znak starenja kože lica

Domaći piling je vrlo jednostavno napraviti, a treba vam samo talog koji ostane nakon skuhane kave. Trebat će vam pola šalice mljevene kave, četvrtine šalice smeđeg šećera, 3 jušne žlice meda, 2 jušne žlice maslinova ulja i malo ekstrakta vanilije. Sve sastojke dobro pomiješajte.

DA BUDE LIJEPA I ZATEGNUTA Već sad počnite pripremati kožu za zimu: Koristite gušće kreme i serume koji dubinski hrane kožu

Piling spremite u staklenku koju ste sterilizirali u pećnici te čuvajte na tamnom i hladnome mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare