To je to što me zanima!

Za ljubiteljice tehnologije stigla je torbica s punjačem mobitela

Richard Nicoll predstavio je svoju novu "gadget-torbicu" na londonskom Fashion Week-u, a na taj je način htio olakšati život svim modernim, užurbanim ženama
Vidi originalni članak

Britanski modni dizajner Richard Nicoll dizajnirao je pametnu torbu koja puni smartphonove. U unutrašnjosti elegantne bijele kožnate torbe je punjač, koji se puni pomoću kabla na struju. Njegova baterija u prosjeku traje oko dva dana, koliko i baterija smartphonea. Ovaj gadget namijenjen je svim ljubiteljicama tehnologije koje će tako uvijek imati punjač uz sebe, piše Daily Mail

Na vanjskoj strani torbice je privjesak koji treperi tijekom poziva te ih tako informira, a poziv se može odbiti i s vanjske strane. Na tržištu se očekuje u proljeće, a cijena će biti oko 2650 kuna. 

- Želio sam napraviti proizvod koji spaja modu i tehnologiju. Torba s punjačem je odraz moje najnovije kolekcije koja se bazira na poslu i boljkama modernog doba - tvrdi Nicoll. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • madamic1 29.02.2012.

    Mogli ste staviti i u News, Show i u Sport ovaj članak. Nije vam dosta samo Tech i Lifestyle?!

  • user_140683 28.02.2012.

    A muškima solarni kolektor na čelo.

  • jejeje 28.02.2012.

    I like it!! :) cesto mi je baterija prazna, bas onda kad mi treba, i to na oba mobitela. a kad budu aktualne ove torbice, nece vise biti onih scena u filmovima, kad se mobitel ugasi kad je najnapetije :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare