To je to što me zanima!

Za ove blagdane svoje bližnje iznenadite ekološkim darovima

Vlastite darove možete isplesti, šivati ili ih izraditi od starih, korištenih predmeta. Također, potražite darove koji su trajni, ne pretjerano pakirani, energetski učinkoviti ili spremni za recikliranje
Vidi originalni članak

Jedan promišljeni poklon puno je bolji od mnogih zamotanih, neželjenih darova. Zato ako želite uštedjeti i ujedno učiniti uslugu našoj planeti, osmislite svoje originalne poklone.

Vlastite darove možete isplesti, šivati ili ih izraditi od starih, korištenih predmeta. Također, potražite darove koji su trajni, ne pretjerano pakirani, energetski učinkoviti ili spremni za recikliranje. Bilo bi dobro da uzimate poklone bez nepotrebnog plastičnog omota ili kartonske podloge.

VATRA, KOTAČ, ČAVAO... Top 20 izuma koji su 'stvorili' svijet kakav poznajemo danas

Kupite poklone s dugoročnim jamstvima, koji se mogu popraviti. Idealan poklon mogu biti i oni izrađeni od prirodnih sastojaka, kao što su drvo, prirodna vlakna ili staklo. Pri kupnji igračaka za djecu birajte predmete koji neće utjecati na njihovo zdravlje. Primjerice, odaberite lutke i plišane životinje od organskog pamuka ili ručno rađene drevne igračke obojene ekološkom bojom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 03.12.2019.

    od darova samo slatkiše

Komentiraj...
Vidi sve komentare