To je to što me zanima!

Za prste polizati: Dimljeni kare s pestom od medvjeđeg luka

Ovo jelo lako je i brzo za napraviti, a oduševit će ukućane ili goste koji vole jesti meso. Sezona je medvjeđeg luka i to je šteta ne iskoristiti u raznim jelima i salatama
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 400 g dimljenog karea
  • vino

Za pesto:

  • šaka medvjeđeg luka
  • po pola šake oraha i badema
  • maslinovo ulje
  • ribani grana padano

Priprema: Izmiksajte medvjeđi luk s maslinovim uljem, bademima i orasima. Kare pržite oko pet minuta na roštilju ili u tavi, podlijte vinom te pecite još minutu. Meso tanko narežite te poprskajte pestom i dodajte naribani grana padano. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mily 17.04.2016.

    sa ovim pestom mi je puno bolji srednje pečeni ramstek:)

  • __Luka__ 17.04.2016.

    što ako me vidi medvjed

  • montello 17.04.2016.

    nisam ljubitelj mesa .

Komentiraj...
Vidi sve komentare