To je to što me zanima!

Za ručak napravite finu Caprese piletinu s pestom i mozzarellom

Za ovaj recept potreban vam je pileći file, pesto Genovese, sol, vegeta, papar, rajčice ili nekoliko cherry rajčica, mozzarella, malo talijanske mješavine začina i parmezan
Vidi originalni članak

Ovaj recept idealan je za četiri osobe, a priprema će trajati oko 45 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako prepoznati svježu piletinu?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

50 dag pilećeg filea, dvije žlice pesto genovesea, sol, vegeta, papar, 2 veće rajčice ili nekoliko cherry rajčica, 2 kugle mozzarelle (po 125 g), malo talijanske mješavine začina, parmezan

Priprema:

Pileći file narežite na tanje odreske i složite na lim. Začinite s malo soli i vegete. Obilno premažite pestom (oko 10 dag). Rajčice narežite na kriške pa ih stavite na piletinu premazanu pestom.

DANAŠNJI RECEPT Cvjetača pečena s curryjem

Narezanu mozzarellu na kriške stavite gore i pospite začinima. Po želji pospite parmezanom i pecite na 200 stupnjeva oko 40 minuta.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare